Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciążą

Polecane posty

Gość gość

witam. mam pytanie w piątek skończył mi się okres który trwał 3 dni zas w niedziele doszło do stosunku ale pochwa była sucha tak mniej wiecej po godzinie miałam lekkie krwawienie czy to może byc spowodowane krwawienie owulacyjnym dodam jeszcze że mam nieregularne miesiączki. czy jest mozliwosc zajscia w ciążę

Gość gość
Tak, jest możliwe. Są przypadki że kobiety mają owulację podczas okresu, 2 dni po 3 dni przed. Nie każda (żeby nie powiedzieć rzadko która) kobieta ma książkowy cykl

Gość gość
Na pewno nie biega się do ginekologa bo on często może zakazić lub zgwałcić. Ostatnio onkolog, urolog. .Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek. Ja zawsze nawet w szpitalu przy każdym badaniu cipki i mąż wspierał porody. To osoba najbliższa zadba o nas! A okres może być nawet co dwa tygodnie zależy od stresu itp...

Gość gość
watpie by było to krwawienie okoloowulacyjne predzej miesiaczka ktora jeszcze została czasem tak miałam .

Gość gość
To resztka miesiączki. Ja tak mam, że krwawię solidnie 3 dni, potem jest sucho a potem się jeszcze macica doczyszcza płomieniem. Jakbyś miała owulację to przecież miałabyś śluz.

Gość gość
Ewentualnie krwawienie z powodowane obtarciem lub nadżerką.