Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pat27

Gdzie szukać dziewczyny? Te z klasą i szanujace siebie już przewinęły?

Polecane posty

Gość gość
Nie dla każdego imprezy to używki i seks z kim popadnie :) Musiecie mieć albo nudne życie albo beznadziejnych znajomych, że tylko z tym kojarzy wam się wyjście do klubu

Gość gość
Ale sobie pustactwo poużywalo na Autorze..lepiej Wam?:) Co za wiocha, tak między gminą a powiatem... Są takie mlode kobiety, od razu mam przed oczami moją bratanicę, dziewczynę pogodną i niebanalną, artystkę i lingwistkę, bo studiuje 2 kierunki jednoczesnie na 2 róznych uczelniach. Do tego uczy w szkole na częsc etatu, publikuje w pismie branzowym, pisze recenzje z koncertów, itd. Osoba skromna i poukladana, wierząca, wychowana w poszanowaniu tradycji i wartosci rodzinnych. Zero tatuazy, zero wyuzdania, zero wulgaryzmów. Ma tak bogaty zasób slów, ze nie musi posilkowac się bluzgami:) To nie jest dziewczyna, która pójdzie z kims do lózka, by pokazac, jaka jest "wyzwolona" . Ona ma gdzies takie "wyzwolenie". Jej kolezanki powoli wychodzą za mąz, tak tradycyjnie , biorąc slub koscielny, więc..tez dziewczyny majace okresloną wizję zycia. Szukaj Autorze, i nie poddawaj się. Na pewno nie w klubach, bo takie osoby nie mają czasu na kluby. Prędzej pójdą na koncert czy do opery, bo potrzebują strawy duchowej.

Gość gość
gość wczoraj Wychodzi na to, że nie masz faceta z powodu wrodzonego lub nabytego KRETYNIZMU :P. Autor założył temat, by zaliczać takie idiotki, jak ty, a ty radośnie łykasz jak pelikan, wszystkie jego kłamstwa. Nie widzisz, że pisze dopracowane, wyidealizowane teksty, w których nie ma ziarenka własnej osobowości ? Wszystko tylko po to, by takie nadęte kretynki jak ty, uwierzyły w jego wspaniałość. Potem spotkasz się z tym "ideałem" i zostaniesz "zaliczona" jako 286 głupia desperatka, a twoje zdjęcia i opisy seksu, będzie serwował wszystkim w knajpie. Jesteś sama, nie dlatego, że wyznajesz (podobno) jakieś wartości, ale dlatego, że żaden poważny mężczyzna nie chce związać swojego życia z tępą kretynką. Nie rozumiesz świata, który cię otacza i posługujesz się najgłupszymi stereotypami, by go opisać. Zresztą... po co ja to piszę ? Do takiego zakutego łba i tak nic nie dotrze :(.

Gość gość
gość dziś ...Ale sobie pustactwo poużywalo na Autorze..lepiej Wam?... x Pusto, to ty masz we łbie, skoro nie widzisz jak facet wciska kit. Na PiS też z pewnością głosowałaś, bo chciałaś prawdy i uczciwości we władzach :P.

Gość gość
gość dziś - i myślisz, że ktoś taki jak Twoja kuzynka chciałby takiego nudnego hipokrytę jak autor?

Gość Pat27
W tym właśnie jest problem dziewczyny,że często te skromne, nieśmiałe uciekają od kontaktu. Mało pokazują się w towarzystwie. Z jednej strony jest to zaleta,ale z drugiej ciężko na Was trafić. Miło jest słyszeć,że nie jestem sam, dlatego cały czas muszę mieć oczy szeroko otwarte. Co sądzicie o portalach randkowych? Być może tam jest szansa trafienia na te ciekawsze kobiety? Nie wiem czy to reguła,ale zazwyczaj na najfajniejsze kobiety trafiłem na weselach :D tylko co zrobić by tam częściej bywać :D Dzięki Wam również życzę powodzenia w znalezieniu tej odpowiedniej osoby :)

Gość gość
Rypał piane baby na weselach i jeszcze tym chwali się publicznie :(.

Gość gość
pomyśl o miejscach gdzie sam lubisz przebywać i tak próbuj

Gość gość
gość dziś W burdelu, to on skromnej i nieśmiałej raczej nie znajdzie :P. No chyba, że na specjalne zamówienie :P.

Gość gość
01.43 nie wiem, kogo by chciala ( moja bratanica), ale wiem na pewno, ze nie chcialaby aroganta i cynika. Tak, glosowalam na PiS, i proszę... nie wątp w moją inteligencję. Pozdro dla Autora:)

Gość gość
gość dziś No cóż... Wszystko jasne. Rozumiem, że na PiS głosowałaś w nadziei zmian, a nie dlatego, że jesteś kuzynką taliba - antosia :P. Cynizm ma akurat z polityką wiele wspólnego :(. x Nie chcę Cię obrażać dla samego obrażania, bo nie czerpię z tego żadnej przyjemności. Ludzie tacy jak Ty, usiłują za wszelka cenę uprościć sobie świat i widzieć wszystko, jako czarne, albo białe. Prawdziwy świat składa się jednak z samych odcieni szarości. Autor tematu jest dość inteligentnym OSZUSTEM (podobnie jak pewna partia :P ). Ty tak bardzo chcesz wierzyć w jego słowa (i widzieć wszystko na biało), że nie dopuszczasz do siebie innej opcji. Czy jest to przejaw inteligencji... ? Na pewno jest to jej blokowanie. x Jeżeli jesteś inteligentna i bezstronnie przeanalizujesz jego posty, to sama zauważysz nieścisłości typowe dla oszusta. Następuje nawet wyraźna zmiana osobowości autora. Nie zauważył tego, bo chciał w odpowiedni sposób dopasować się do dyskusji. x Mogę zapewnić Ciebie, że autor tematu nie bywa nigdy w operze. Śmiem podejrzewać, że podchodząc bezstronnie, dość szybko zauważyłabyś jego ubóstwo intelektualne i braki w wykształceniu. Nie porozmawiałabyś z nim o teatrze, a na pytanie o Stachurę odpowiedziałby tekstem piosenki Stachurskiego :P. Twoja bratanica z pewnością nudziłaby się w jego towarzystwie (co zasugerowała już inna osoba :) ). Pozdrawiam Twoją bratanicę i mam nadzieję, że nie odczytasz tego posta, jako ataku na siebie :).

Gość gość
a czy autor (tak jak ty) nie jest aroganckim cynikiem? Oczywiście, że jest!

Gość gość
gość dziś Między cynizmem, a oszustwem jest dość spora różnica. On chce cynicznie wykorzystać ludzką naiwność, a występuje w jej obronie :). Robię to spontanicznie i bez oczekiwania na nagrodę. Moje postępowanie jest więc zaprzeczeniem definicji cynizmu :). Arogancja jest integralnym elementem tego forum, więc nie powinnaś mieć do mnie pretensji o takie zachowanie :).

Gość gość
mój post był kierowany do tej pani ktora jest taka zachwycona autorem, nie do ciebie :P z tobą się nawet zgadzam

Gość gość
gość dziś Miło mi przeczytać, że ktoś zgadza się ze mną :) .