Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem zarządzać pieniędzmi, dopiero była wypłata a ja już wydałam połowe

Polecane posty

Gość gość

oplacilam częsc rachunkow a dopiero jest 12... wydalam juz polowe kasy z konta na durnoty , na eko żarełko, na pizze, na taksówke bo mi sie nie chcialo iść z zzakupami w deszczu na przystanek, jestem p******a

Gość gość
O patrzcie ją, Paniusia zakichana taryfami tyłek wozi! :O A ile to Paniusiu wydałaś na tą taryfę 20-25 zł ?? Za to miałabyś na trzy dni na jedzenie...

Gość gość
Ja mam podobnie. Ale to nie znaczy ze jesteś p** po prostu za mało zarabiasz. Nie jeździsz taksówką w te i wewte . Pizza to taki rarytas? Masakra właśnie widać jak ludzie w Polsce żyją... rachunki zzeraja 60 % wypłaty mało zarabiamy a później człowiek ma wyrzuty sumienia ze pisze zamówił... szok.

Gość gość
To jest smutne I przerazajace jak sie takie rzeczy czyta, dziewczyna caly miesiac pracuje a teraz nie ma polowy pensji bo na zarcie I taxi wydala.. To Sie w glowie nie miesci! Ja na szczescie mieszkam w USA I nie wyobrazam sobie takich problemow, ale jest to dla mnie smutne, ze tak w Polsce zycie wyglada. To nie jest normalne..

Gość gość
jak można jeść nie zdrową pizze masakra jakaś

Gość gość
nie normalne to jest wydawanie kasy na pizze i taksówkę

Gość gość
Nie że za mało zarabiamy tylko nie potraficie gospodarować pieniędzmi wydajecie na bzdety