Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po aborcji mozna leciec samolotem w dluga podroz?

Polecane posty

Gość gość

Usuniecie ciazy mam zaplanowane na czwartek a za miesiac mamy wykupione juz dawno wakacje. Bedzie to dlugi lot, na Bali. Nie zapytalam o to lekarza bo w calych tych nerwach zwiazanych z ciaza nie mialam glowy. Nie chce rezygnowac z wyjazdu. W internecie jest masa sprzecznych informacji. Leciala ktoras niedlugo po aborcji lub poronieniu?

Gość gość
Pytaj tych lasek co laza na marszach, chyba beda znowu niedlugo wylazic I krzyczec" moja macica, nie wiem co to antykoncepcja, chce wolnosci, chce na plaze z plaskim brzuchem"

Gość gość
Tak i się rozbić ;) Sumienia nie masz zabijając.Urodz i oddaj do adopcji jak już musisz durna babo.Nie wiesz co to antykoncepcja? Ale najłatwiej usunąć problem co? I to dosłownie.Taka karę za to dostaniesz,że popamietasz.

Gość gość
na antykoncepcje kasy nie bylo, biedno pewnie na te bilety na Bali wszystko wydala to teraz skrobaneczko.:-) :-) :-)

Gość gość
Dobrze,że PIS robi z tym porządek w Polsce.Ale niestety gdzie indziej można. Zagraża to twojemu życiu? Chyba tylko przyjemnościom i figurze.

Gość gość
Tak i się rozbić oczko.gif Sumienia nie masz zabijając.Urodz i oddaj do adopcji jak już musisz durna babo.Nie wiesz co to antykoncepcja? Ale najłatwiej usunąć problem co? I to dosłownie.Taka karę za to dostaniesz,że popamietasz. MOJE SUMIENIE POZWALA NA ABORCJE. Aborcja nie jest zabijaniem. Ro ja decyduje czy dac zycie wiec mam pelne prawo fo nie dac. Stosowalam prezerwatywy. Nie zniszcze sobie pieknego ciala, nie bede sie meczyc podczas porodu zeby urodzic niechcianego bachora. Na szczesxie za aborcje nie ma zadnej kary. Najwieksza kara bylby bachor

Gość gość
Tez mialam kiedys 20 lat, malo kasy, ale na gumki zawsze nam starczalo . Ach ta dzisiejsza mlodosc, szalllone.

Gość gość
Tak sobie tłumacz.Jesteś podłą osobą.A gdyby na tobie przeprowadzono aborcję?

Gość gość
Mam 28 lat wiec nie jestem gowniara. Gdyby na mnie przeprowadzono aborcje coz pelne prawo mojej matki. Ona rowniez popiera prawo wyboru. Plod niechciany nie ma zasnego prawa sie urodzic. Liczy sie wylacznie moje szczescie i moje pragnienia.

Gość gość
No no ale krejzolka, skrobie sie zamiast za 3 zl kupic gumke, wow, takie dopalacze 3D .brakuje dodatkowych bodzcow emocjonalnych to trzeba zrobic problem,a ze latwo to robia.biedna .

Gość gość
Twoje to twoje tamto.I ego do sufitu.Takie osoby jak ty nie powinny istnieć.

Gość gość
28 , eee I bez stalego partnera, bez kasy na gumki, wspolczuje.

Gość gość
Wole aborcję niż urodzić oddać do domu dziecka - tam jest już mega przeludnienie i tylko się te dzieciaki męczą i cierpią bo nikt ich nie chce a o adopcje też ciężko, czasami ta aborcja to lepsze wyjście

Gość gość
Tak cierpią..Bo ty wiesz co to cierpienie chcąc usunąć.Masz zero empatii,a gadasz o cierpieniu.

Gość gość
Może ktoś z gumką nie lubi to jakby seksowac się w ciuchach A na tabletki to w życiu nie spojrzę mam przez to g****o raka szyjki macicy

Gość gość
Jaka ty łaskawa.Do końca życia będziesz żyła ze świadomością tego co zrobiłaś.

Gość gość
28 , eee I bez stalego partnera, bez kasy na gumki, wspolczuje. NAUCZ SIE CZYTAC mam stalego partnera, uzywalam prezerwatyw. Nie chce bachorow bo ciaza i porod mnie brzydza poza tym chce miec wygodne i latwe zycie. Bachor by mi to wszytsko zniszczyl

Gość gość
Tak szyjki macicy jest też od więcej niż jednego partnera seksualnego.

Gość gość
*Rak

Gość gość
To była ironia.Wygodne i łatwe życie jest do czasu. Źle skończysz.

Gość gość
Nie kumam jak mozna zajsc w gumce, jak peka to jest cos takiego jak tabletka "po".nie kumam tez jak mozna miec stalego partnera I w tych czasach " wpasc".... majac jeszcze 28 l.czyli ze niby trochę oleju powinno byc w glowie...altabletki fu? Na srobaneczku naszprycuja cie taka chemia ze bedziec sie czuc jak przy menopauzie z 3 mc. Idz lepiej na marsz sie przewietrzyc to moze wpadniesz na kolejna " wpadke":-) :-) :-) :-) :-)

Gość gość
Pewnie dziurawe durexy xD

Gość gość
Zle skonczylabym z bachorem z wpadki. Widze mase mamusiek, ktore zniszczyly sobie dzieciakiem zycie. Aborcja to normalny zabieg. Chyba nie jeste sna tyle glupia,ze wierzysz w to co possrany ksiezulek gada z ambony o karze boskiej

Gość gość
Po aborcji ma się często problemy ze zdrowiem.

Gość gość
PO PORODZIE zawsze ma sie problemy ze zdrowiem. Aborcja jest znacznie bezpieczniejsza niz porod

Gość gość
Tak,tak wszyscy sa mocherami I posranymi ksiezmi bo maja mozg I potrafia kupic gumke na orlenie :-) :-)!!!(nie mam dzieci, ale szczam ze smiechu jak widze ze ktos sie jara tym ze nie umie sie zabezpieczyc w tych czasach)