Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po aborcji mozna leciec samolotem w dluga podroz?

Polecane posty

Gość gość
Nie mam dzieci,a w kościół nie wierzę,tylko w ogólnie pojmowanego Boga.Jak się nie chce mieć dzieci używa się antykoncepcji,a nie robi takie rzeczy.Karma do każdego wraca,prędzej czy później każdy dostaje za swoje,za to co zrobił.

Gość gość
Aborcj anie jest zlym czynem. Aborcja ratuje kobiete przed masakrycznym zniszczeniem zycia. Trzeba byc skonczonym idiqta aby wierzyc w boga.

Gość gość
Nie jest bezpieczniejsza,bo podają ci chemiczne g****a.

Gość gość
Naprawde nie tylko dzieciaci I mohery sa przeciwne aborcji, kazdy kto ma mozg woli isc do gina po recepte niz sie skrobac.a juz szczytem jest duma z takiej glupoty I mowienie o tym, wrecz darcie ryja " moja macica, moj mozg, moj rak, moja wycieczka"

Gość gość
Trzeba być skończonym idiotą aby wierzyć,że świat powstał z przypadku. Walna piorun czy był wielki wybuch i wszystko tak genialnie stworzył xD Zwierzęta,rośliny,bakterie wirusy,przyrodę itp. itd. Ateiści to zabawni ludzie. I odważni.Ale w sumie ty to pewnie tylko zakupy także rozumiem,że nad sensem życia i samorozwojem nie myślisz ;)

Gość gość
A kto powiedzial,ze swiat powstal z przypadku? Po prostu najprawdopodobniej stworzyli nas mieszkancy innych planet i z bogiem nie ma to nic wspolnego. Tylko idiooota i ciemniak wierzy w religijne postrzeganie stworcy.

Gość gość
Zresztą wyznania nie mają nic do tego.To każdego indywidualna sprawa,ale to co ty robisz to przechodzi wszystko.

Gość gość
A skąd ty to możesz wiedzieć kto co jak? ;> Niezłe bajki wymyślasz.Ok,stworzyli nas kosmici ;)

Gość gość
Nie. Do tego aborcja da ci znać po latach psychiką patrzeć będziesz ile by miało lat twoje dziecko.

Gość gość
Przeciez to prowo jakies lesby z manify. Idz na marsz dziecko , pokrzyczysz, to pomyslisz ze jestes cos warta.

Gość gość
Jestem 15 lat po aborcji. Nigdy nie chcialam dzieci i nigdy nie zadawalam sobie pytania ile by ten embrion mial lat wlasnie dlatego,ze nienawidze dzieciarni. Usunelabym i dzisiaj. To byla jedna z najlepszych decyzji mojego zycia. Dlatego idi...,ktorzy nie mieli nigdy aborcji niech sie nie wypowiadaja o tym co czuje kobieta

Gość gość
Żałośni ludzie.Wszędzie idioci.

Gość gość
Jak nie masz sumienia to rób sobie takie rzeczy. Antykoncepcje się stosuje jak nie chcesz dzieci i tyle w temacie.

Gość gość
Masz racje idioci lepiej niech nie zakladaja rodzin.

Gość gość
Akurat najbardziej mnoza sie wlasnie IDIOCI.patologia zawsze ma wiele dzieci

Gość gość
Pozniej ich pelno, blokuja ******* ulicach I krzycza ze " ups, mam wpadke bo jestem ,taks super feministka I nie umiem kupic antykoncepcji".....

Gość gość
Dlatego każdy powinien używać mózgu,ale jak widać nie każdy go posiada.

Gość gość
No I prowo toczy sie dalej :-) :-) :-) spokojnej nocy moje drogie Panie.dobranoc.

Gość gość
I po co robić sobie żarty z tak poważnych rzeczy? Ludzie są coraz głupsi.

Gość gość
23:14 serio, myslisz ze gin.tego nie zapisze,serio? Zapisuja na potege te tabletki, ale rozumiem ze lesba z manify tego moze nie wiedziec :-). skrobia nieliczni ,ale im sie nie dziwie, tez bym z laskami ktore w tych czasach nie potrafia kupic gumki nie chciala miec doczynienia. Nic nie tlumaczy aborcji w tych czasach, to juz nawet glupota nazwac sie nie da, po prostu ciemnogrod ktorry nie wie co to prezerwatywa... mam wrazenie ze tym ludziom samochod staje w srodku lasu bo nie wiedzieli ze paliwo trzeba tankowac :-) I k...jeszcze dra sie po ulicach ze to jest fajne, polewa z was nieziemska wiec robcie tak dalej , bo kabarety ostatnio mi sie znudzily chetnie poczytam jak ktos zalicza " wpadke" w wieku 28 lat, to lepsze niz z kamera wsrod zwierzat :-) :-) :-) :-) :-)

Gość gość
Prawie bym się zgodziła z poprzednią wypowiedzią ale gumki to akurat średnie zabezpieczenie, stąd takie zapotrzebowanie na tabletki "po", powinno się na temat antykoncepcji mówić więcej, są jeszcze normalne tabletki antykoncepcyjne, takie jak belara i inne, nie było by potrzeby korzystać z antykoncepcji awaryjnej czy aborcji w Polsce czy Czechach

Gość gość
Jeśli do 12tyg ti na spokojnie możesz planować urlop. Jeśli dużo powyżej to powinnaś skonsultować się z lekarzem, bo okres połogu trwa ok 6tyg. Zmiana klimatu, źle wpływa na nasz organizm. Krwawienie może się nasilic.

Gość gość
Jakoś tych obrońców płodów,nie widzę czekających z wnioskami o adopcje :D Jeżeli was temat NIE DOTYCZY To po co się udzielacie?? Co was obchodzi CZYJEŚ życie? Czyjeś wybory? Nigdy nie poznacie CZYJEGOŚ dziecka jak i tak się narodzi... Obchodzi was to, że chore na raka dzieci umierają??? Weźcie nr.konta fundacji- pomagajcie! Róbcie coś pożytecznego,i zajmijcie się tym co WAS dotyczy... A od innych kobiet -po prostu się odwalcie ,bo mają prawo do WŁASNYCH!

Gość gość
gośc 9.05 "Serio myslisz, ze skrobie sie tylko tyle kobiet, ile wykazuja oficjalne statystyki, serio? Nie wierzysz chocby w turystyke aborcyjna do Czech czy Niemiec? Nie wierzysz w usuwanie ciazy przy uzyciu lekarstw na inne choroby (chocby w preparat na wrzody zoladka)." odp1. Nie pisałam że wierze w statystyki, odp 2 , tak, wierze w turystykę aborcyjna jakaś piosenkarka ostatnio się tym jarała. odp3 tak wierze że można to robić przy pomocy lekarstw na wrzody i skacząc nawet ze schodów skoro nie potrafią się zabezpieczyć to i potem stosują na sobie średniowieczne metody , super wyzwolone , wolne "kobiety", które zawsze mają wpadke w sobotę , cóż za zbieg okoliczności ;DDDD

Gość gość
odp 2 , to że jest turystyka aborcyjna i laski które wkładają sobie wieszaki to nie znaczy że robi to większość wbij to w głowę. odp3 co do Radziwiła, ,znam mnóstwo kobiet które po prostu poszły na wizytę do gin.i dostały te tabsy na receptę, nie rozumiem problemu, .....(no tak kupno gumki jest problemem to pewnie wizyta u lekarza też ;( Może antykoncepcyjne tez zrobić zatem bez recepty? to jak strajkujecie to na całość, niech wszystkie hormony są na legalu, bo a nóż widelec ktoś bedzie potrzebować w sobotę ;DDDD Nie wiem czy decyzja ministra zbliży nas do średniowiecza ,wiem tylko tyle że 15 latki żarły to g...jak witaminki, a to tez nie jest normalne bo to zbliża nas do zachodu i ich problemów z bezpłodnością.. A o napędzaniu strachu że jest projekt o całkowitym zakazie antykonceptów itp....to sobie darujcie , wiem że jara was, szczególnie napędzanie czegoś czego nie ma , np.ustawy o całkowitym zakazie aborcji. widziałaś taką żeby weszła w życie? Jesteście dziwne,a co najważniejsze jesteście w mniejszości, więc....wesz ;) idz na strajk, a nie zamulasz w sieci, idz bronić demokracji i macicy.

Gość gość
wiem tylko tyle że 15 latki żarły to g...jak witaminki Xxx To g****o wiesz. Jaką 15latkę stać aby co tydzień.200zł-300zł przeznaczać na tabletki- po-

Gość gość
Witaminki......to nie znaczy ze co tydzien.lubisz generalizowac co? Tez tak mialam jak bylam paro letnia buntowniczka. Raz na dwa mc to jest wystarczajacy rozp....dla organizmu.w zwiazku z tym zze nie lubie czasu tracic na prowokacje a zdanie swoje wyrazilam dobitnie ze to szczyt lazic po ulicach I chwalic sie ze nie umiesz kupic gumki. To juz tyle ode mnie.zycze owocnego skrobania.

Gość gość
Co za skończona debilka, przez takie fladry jak Ty normalne dobre polki mają zła opinie , idź na marsz feminazistek będziesz się mogła afiszowac z dumy zabijania własnego dziecka , nie wiem czy jesteś bardziej podła czy głupia czy jedno i drugie na raz , no cóż Bóg nie każdemu rozdał inteligencji po równo a tobie wrecz chyba nawet zapomniał podarować amebo

Gość gość
Kupuje się gumki i problem z głowy. One dają 99,9% gwarancji,że się nie zajdzie.Antykoncepcja jest potrzebna także tego rząd nie powinien wycofywać.

Gość gość
lepiej usunąć niż urodzić i zniszczyć życie dziecku. ja żałuje że moja matka nie usunęła. urządziła mi piekło z życia