Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuza219

Wynajęłam pokój lesbijce

Polecane posty

Gość gość
kto nie napomina ani nie przywraca grzeszących do rozsądku mieszkających pod swoim dachem ten zbiera na siebie winę tych , którzy grzeszą . Jak spotkasz je obie razem przemów do nich o opamiętanie i powiedz , że Matka Najświętsza ma dla nich inne plany nie tylko zbawienia ale zdrowego życia tu na ziemi , jest jedyną osobą która może ich uratować .

Gość gość
W czasach studenckich mieszkałam z koleżanką , która otwarcie mówiła o swojej biseksualności a ja zawsze twierdziłam , że jestem hetero , miałam zresztą wtedy chłopaka , z którym zależnie od okoliczności uprawiałam seks 3-4 razy w miesiącu i było mi z nim ok w łóżku. Z koleżanką dobrze się rozumieliśmy i fajnie nam się wspólnie mieszkało.O sprawach seksu mówiłyśmy otwarcie. Ona spotykała się z jednym żonatym facetem i z mężatką, oczywiście oddzielnie. Zwierzałyśmy się sobie. Po pół roku wspólnego mieszkania byłyśmy nierozłączne Któregoś dnia, obie zdołowane, po kilku wspólnych drinkach zaczęłyśmy się całować.Dalej poszło z górki.Mój heteroseksualizm pękł jak bańka mydlana.Poznałam inne doznania. Od tego wieczoru sypiałyśmy razem i codziennie sprawiałyśmy sobie przyjemność. Tak się zaczęło i trwa do dziś.Jesteśmy obydwie mężatkami i mamami, ale nasi mężowie tkwią w niewiedzy.My , jako najbliższe przyjaciółki spotykamy się często.Gdy tylko mamy okazję , to pieścimy się, gdy wyjeżdżamy razem z dziećmi , to mamy okazję nadrobić zaległości i śpimy razem jak za starych czasów.Teraz mamy 36 i 35 lat i same wiemy , że dbamy bardzo o siebie nie dla naszych mężów a dla siebie wzajemnie.Tworzymy grę pozorów w której ważne są nasze dzieci i my a mężowie to dekoracja.

Gość gość
Mnie by tam nie przeszkadzał ich seks, czasem nawet obejrzę przypadkiem jakieś lesbijki na erotykach i ok, ale moment - mnie by przeszkadzało to ze chcesz mieć komfort 2 osób w mieszkaniu a nie trzechz Druga sprawa: policz ile dni się u was przechowuje - wyjdzie może 8 dni w miesiącu, nie jesteś darmowym hotelem. Okazjonalne wizyty typu raz na pare miesięcy ok ale nie darmowy hotel. Prysznic bierze? Bierze. Z prądu korzysta. Sory hotel na weekend kosztuje.

Gość gość
ciemne siły bardzo są uradowane jak w ich sidła grzechu wchodzi tak dużo ludzi . Ale mają dla tych ludzi tylko jeden plan : wieczne potępienie

Gość gość
Mary Baxter , reporterka z Ameryki z pomocą Bożych wizji opisała kiedyś to rozległe piekło , tam jest masakra ..

Gość gość
Większość młodych kobiet, nawet tych heteroseksualnych, uprawia seks z innymi kobietami. To całkowicie normalne i naturalne. Nie stanowi powodu do niepokoju :)

Gość gość
Ja w akademiku mieszkałam z dwiema lesbijkami i nie mam żadnego problemu z tym.