Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż!

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesięcy mój mąż pracuje jako ochroniarz na dyskotekach (nie są to takie zwykłe imprezki, a nawet niezłe kluby). Otóż wczoraj po powrocie do domu, odespaniu nocki, pokreceniu się po domu itd. Oznajmił mi, ze impreza była bardzo udana nie napracowal się spokój nikt się nie awanturowal, a wręcz podeszła do niego dziewczyna 22 lata i wyznała mu miłość, powiedziała, że go kocha i jeśli zgodzi się z nią spotykać to dla niego zrezygnuje z wyjazdu zagranicznego. Powiedział mi to prosto w oczy dodając że laska bardzo ładna z brzydka by nie rozmawiał no a ja jak wryta w ziemię bo gruba w 7 miesiącu ciąży bliźniaczej fakt może nie dbam o siebie zbytnio, ale nie mam siły czasami podnieść się z łóżka:( I jeszcze lekarz zabronił mi w sumie chodzenia nakazał więcej leżeć więc czy to ze ja bym się wymalowala i wyczesala miałoby sens?! Dziewczyny proszę o radę co Wy na moim miejscu zrobilybyscie? Ja tylko się popłakałam, az mi dzieci w brzuchu zaczęły szaleć.

Gość gość
Po 1 to nie ochroniarz a bramkarz! Lub pseudo ochroniarz psujący innym ochroniarzom zawodowym reputacje. CI LUDZIE TZN TA grupa bramkarzy tak ma ktory tylko tak pilnuje mają niepoukładane w głowach ! Ja pracuje b.duzo lat juz jako zawodowy ochroniarz. I ta cy ludzie sa b.nieodpowiedzialni. Maja wszyscy większosci porąbane zycie zwiazku. Na własne zyczenie. Cuz mogę ci doradzić. Wtakim wypadku. Jedynie go dobrze opieprz powiec mu co to jest odpowiedzialnosć ze teraz ma ciebie i dzieci chronić anie k*****y imprezowej.

Gość gość
No nie powiem taktu ten twój chłop nie ma za grosz,tepak nie wie że wrażliwość kobiet w ciąży jest bardzo wyostrzona. Nie bierz sobie tego zbytnio do serca,w ciąży wiecznie chodzić nie będziesz,przyjdzie czas że będziesz mu mogła odplacic pięknym za nadobne. Burak jakich mało.

Gość gośćgdfhfj
Mam kolege, ktory dorabia sobie w taki sposob. Opowiadal mi, ze rozne propozycje ale na tez wspaniala zone, dorosle juz dzieci i w nosie takie propozycje. Kiedys mi powiedzial, ze "z szacunku dla samego siebie nie zwraca uwagi na takie puste dziewczynki bo kobieta z honorem sie tak nie zachowuje" O szacunku do zony nawet nie wspominam bo ma ogromny! Mysle, ze Twojemu mezowi po prostu odbila palma! Za duzo wymuskanych lalun obok Niego sie kreci i poprzewracalo mu sie w d#p#e!

Gość gość
Bramkarze to porazka.

Gość gość
ja mam ponad 40 lat i pamietam jak byłam młoda dziewczyną w latach 90 to tak samo było z bramkarzami, dziewczyny podrywały,chciały za nich wychodzić za mąż a niektóre dawały du/py za zakrętem bramkarzowi albo robiły laske żeby ja wpuścił bez biletu i od tamtych czasów nic sie nie zmieniało , ta sama kołomyja ,żadnego postępu