Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego macie dzieci, jak Was nie stać???

Polecane posty

Gość gość

Mam dwoje synów obaj mają problemy z zazdrością rówieśników, bo tak naprawdę patologii sporo z blokowisk. Mamy warunki na dzieci, Dom 240 metrów, obu synom oplacilismy lekarski niestacjonarny po 200 000, jeździmy dobrej klasy autem, mają fajne ciuchy. To jest dla mnie wychowanie dziecka, a nie podejście typu mamy 2 pokoje w bloku miejmy dwójkę , jakiś stary grat pod blokiem, wyślemy na pedagogike czy inne g****o i niech sobie radzi samo i jeszcze te gadki,że dziecko to coś pięknego itd itd, prawda tylko trzeba je wychować i dać start, a nie wyhodować

Gość gość
prowo

Gość gość
Zdziwiłabys się, taka prawda. Wszędzie gdzie ktoś ma lepiej uważacie za prowo, żałosne jesteście

Gość gość
nie "dwoje synów", tylko "dwóch synów"; dwoje to mozna mieć dzieci, chlopca i dziewczynke, no chyba że jeden z tych synów jest dziewczynką? ;-)

Gość gość
Wróciłaś że szkoły gownojadzie a i tak nic się nie nauczylas,zamiast się tutaj narażać na śmiesznosc zakoleguj się ze słownikiem języka polskiego. Choćbys pękła to i tak ignoranctwa nie da się ukryć.

Gość gość
Skrypcie się na sensie, a nie pisowni, bo to jedyne co potraficie. Lepiej się skupie na tym jak zapewnić takie warunki jak ja

Gość gość
Autorko tylko nie wychowaj ich na egoistów. Wiesz... kasa to nie wszystko.

Gość gość
Lekarski niestacjonarny bo są za głupi, żeby się na dzienne dostać? To ja dziękuję za takich lekarzy.

Gość gość
Wiedziałam, że zaraz taki argument zaraz padnie. No oczywiście, bo lepiej mieć dzieci ze skrxywioną psychiką, bo dziecko nie miało nawet swojego pokoju...

Gość gość
Żałosna to jesteś ty , uważaj żeby tobie nie powinieneś się w życiu noga, będziesz śpiewać inaczej pustaku.

Gość gość
Nie powinęła '

Gość gość
Wychowanie to nie jest dom, kasa i auto, tylko kontakt, przyklad i rozmowa - po prostu więzi z dzieckiem. Chyba nie masz o tym pojecia, Autorko, bo nic nie piszesz na ten temat.

Gość gość
nie jestem autorką ale śmieszą mnie niektóre odpowiedzi. Bo dzieci kotarkowych rodziców dają im wiecej miłości? bo wąchając sobie wzajemnie smrody w klitce jest większa więź? tylko biedota tak uważa

Gość gość
Wychowujcie sobie dzieci jak chcecie i nie interesujcie się innymi, kto chce ten ma, nie kogo stać, koniec tematu.

Gość gość
tylko biedota tak uważa xxxx Widać że kasa przysłania wam wartości, zero szacunku do drugiego człowieka.

Gość gość
I oczywiscie autorka musiala szczegolowo pochwalic sie ile metrow ma jej dom,ze ma dobre auto i stac ja na dobre ciuchy.Jakiez to puste i prozne.Nie,nie zadroszcze,ale przewaznie ci co tak chwala sie to w rzeczywistosci mija sie to z prawda.

Gość gość
Wiedziałam, że zaraz taki argument zaraz padnie. No oczywiście, bo lepiej mieć dzieci ze skrxywioną psychiką, bo dziecko nie miało nawet swojego pokoju... xxxxx Twoje najprędzej będzie miało skrzywioną psychikę bo nauczysz je że wszystko się im należy i samo spada z nieba. I tego potem będzie zawsze żądało od świata. Ale zanim to zrozumiesz będzie za późno.

Gość gość
Obaj są lekarzami, więc raczej bieda im nie będzie

Gość gość
Ludzie ciaśni umysłowo lubią się tak wywyższać.

Gość gość
pewnie maż cię zdradza i musisz się na kimś wyżyć :D :D

Gość gość
Po co znizacie się do poziomu jakiegoś gownojada? Przecież na kilometr widać że tępiara wróciła ze szkoły i wyladowuje frustrację,bo nikt jej nie toleruje i nie ma gęby do kogo otworzyć. Szanujcie się trochę,a postaczka i tak zostanie tylko prostaczka.

Gość gość
Mój mąż jest kardiologiem i wychował się w zwykłej rodzinie, pokój dzielił z siostrą. Dużo się uczył, miał stypendia, także w Stanach i teście robili też co mogli by nam pomóc. Pierwsze lata stażu było nam ciężko. Lekarz to zawód, gdzie dużo się uczy i trzeba to lubić. Mąż pracuje w szpitalu i dwa razy w tygodniu prowadzi prywatną praktykę. Nie da się kupić pewnych rzeczy i od razu być szanowanym lekarzem. Ale rozmieszyłas mnie tym provo. :)

Gość gość
Tak sobie właśnie tłumaczy wszystko patologia

Gość gość
sama jesteś patolagia, przyznaj się że nawet męża nie masz :D :)

Gość gość
sama jesteś patolagia xxxx Dobra cicho, bo się będzie cieszyło że nas zabolało

Gość gość
musimu miec przynajmniej 4 dzieci bo nas muzumanie zaleja biała rasa jest zagrozona maja tylko 1 dziecko gdy muzułmanie 8 dzieci

Gość gość
To prowo się powtarza co jakiś czas, tylko role się zmieniają. Ostatnio pisał to jakiś idiota jako taki właśnie odchuchany bogacz, któremu rodzice opłacili "lekarskie niestacjonarne". Teraz mamusia, której jedynym celem jest wywołanie agresji na forum. Daj se siana, chłopie.

Gość prawictwo pospolite 114
niekoniecznie prowo .. PRawda jest jednak taka ze kupno auta sie nie oplaca.. Nawet jak masz kase to to auto traci wartosc.. Co innego dom .. Zakup domu moze miec sens

Gość Rescator555
Kto ma pszczoly , ten ma miod. Kto ma dzieci, ten ma smrod! A ludzi jest stanowczo za duzo, wiec powinno sie wprowadzic polityke jednego dziecka, tak jak w Chinach.