Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polacy są p******i

Polecane posty

Gość gość

Serio. Dla większości celem w zyciu jest kupno super samochodu i najnowszego modelu telefonu. Zresztą obejrzyjcie sobie Milionerów. Pytanie p. Urbańskiego: co zrobicie jak wygracie 40tys, 75tys itp. Kupimy nowy samochód. Samochód szczyt aspiracji, a większość jeździ złomem, który na zachodzie nie byłby dopuszczony do użytku. Jak słyszę samochody za 1,5 tys-2 tys. to się rzygać chce. Jak nie masz nowego telefonu to traktują cię jak jakiegoś nienormalnego. Oglądam tv, a tam ktoś mówi w serialu, nie no co ty on ma smartfona, przecież nie jest jakimś menelem. Serio, Polacy są p******i. Piszę to z bólem, a nie przyjemnością.

Gość gość
Nie wszyscy. Ja np. mam taniego laptopa chociaż teoretycznie stać mnie na coś lepszego. Telefon, który mam też nie jest z najwyższej półki. Straszne jest to, że ludzie dbają o ciało, otoczenie, ale zaniedbują duszę. Znam ludzi, którzy twierdzą, że pieniądze są najważniejsze. Ci ludzie są w pewnym sensie niewidomi.

Gość gość
ok, nie twierdzę, że wszyscy. Na pewno nie, ale większość. Mnie to coraz bardziej przeraża ten materializm. Jak widzę 30-40 letnich ludzi, którzy nic tylko się nachapać.

Gość gość
14:50 nie powinno Cię to przerażać. Jest o tym mowa w apokalipsie. Smutna jest rzeczywistość, ale z drugiej strony jest to znak, że paruzja jest coraz bliżej.

Gość gość
Ok kasa nie jest najważniejsza ale jest ważna, nawet w kościele ciągle na coś zbierają, ok niech zbierają ale nie piszcie że kasa nic nie znaczy.

Gość gość
Rozumiem,ze autor tez Polak tez jest p******y?

Gość gość
autor nie jest Polakiem tylko poy******m arabusem lub czeczenem, a oni mają bardzo małe rozumki.

Gość gość
Ważna, ale nie może być sensem istnienia.

Gość gość
Ważna, ale nie może być sensem istnienia. xxxx Oczywiście, dla mnie jednak chwilowo jest, muszę zasuwać na swoje mieszkanie, żeby kupić bo ciężko się w tym kraju dorobić a wszyscy windują ceny mieszkań w kosmos. Dobrze jest pisać mądrości, dusza najważniejsza, ale pieniążki same z nieba nie spadną.