Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korwin ma rację, że męzczyźni muszą zarabiać więcej niż kobiety.

Polecane posty

Gość gość

A to wszystko z jednej prostej przyczyny... to mężczyźni wydają więcej kasy na kobiety, a nie odwrotnie. Dlatego też powinni zarabiać minimum 50% więcej.

Gość gość
no to zarabiaj więcej, w czym problem? :D

Pewnie nie masz innych atutow tylko kase, no to wtedy Ci potrzebna zeby zarywac puste lale

Gość gość
Tu nie chodzi o atuty, czy ich brak, po prostu każda kobieta oczekuje, że mężczyzna będzie ją gdzieś zapraszał i za to płacił, poza tym oczekują prezentów, upominków, itp, itd... mężczyźni wydają na kobiety dużo więcej niż kobiety na mężczyzn, tak więc nie wiem skąd to oburzenie, że kobieta na tym samym stanowisku zarabia mniej?

Gość gość
no ok ale zapominacie że kobiety tez lubia dawać prezenty :-)

Gość gość
gość dziś Nie kazda, moja nic nie oczekuje i uwielbia dawac prezenty nie ma obowiazku posiadania kobiety. Zostan gejem albo prawiczkiem, zaoszczedzisz

Gość prawda to jest
Dnia 13.03.2017 o 10:35, Gość gość napisał:

Tu nie chodzi o atuty, czy ich brak, po prostu każda kobieta oczekuje, że mężczyzna będzie ją gdzieś zapraszał i za to płacił, poza tym oczekują prezentów, upominków, itp, itd... mężczyźni wydają na kobiety dużo więcej niż kobiety na mężczyzn, tak więc nie wiem skąd to oburzenie, że kobieta na tym samym stanowisku zarabia mniej?

bo baby to pasożytnie istoty

Gość Janusz Korwin-Mikke

Kobiety są średnio mniejsze, słabsze i mniej inteligentne od mężczyzn, dlatego średnio zarabiają mniej 🙂  Nic nie mówiłem o tym, że muszą! Wyjaśniłem, dlaczego zarabiają mniej.