Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wydalam dzis 100zl i niewiele kupilam

Polecane posty

Gość gość

Mleko dla dziecka Mleko dla nas Makaron i serduszka dla psa Chleb Humus Papryke Ogorki Dwa jogurty naturalne Brokula Kilo szynki( podzielilam na 3obiady) 40dag miesa mielonego Dwa schabowe I cwikle, przecier pomidorowy i jablka I stowa poszla... I niech nikt mi nie mowi ze wydaje 1000zl na miesiac jedzenie dla 3os rodziny bo ja za 100zl kupilam ledwo na 3dni

Gość gość
A i jeszcze olej lniany.

Gość gość
nie potrafisz dobrze gospodarować pieniedzmi 1000zł to jest sporo dla 3 osób

Gość gość
a gdzie olej roślinny

Gość gość
Ciekawe jak ci tysiac starcza...samo mleko dla dziecka kosztuje 25zl a starcza na 3dni... 10×25=250 plus pampersy to juz jest jakies 400zl dla samego dziecka. Nie kupowalam samych najdrozszych rzeczy:)

Gość gość
A wypłata mojego męża tylko przeszła przez palce a i tak jeszcze prąd niezaplacony. Mam już k***a dosyć tego j******o życia!

Gość gość
wedlug mnie normalne zakupy, ja tez dzis niewiele kupilam az 70 zl poszlo, k****a

Gość gość
jak kupujecie co chwile owoce morza to potem się nie zdziwcie jak wam nie starcza kasy

Gość gość
A ja wydałam 4 tys w tydzień i zostało mi 2 tys na życie :(

Gość gość
niewiele kupiłaś bo niewiele wydałaś,co to jest teraz 100 zł

Gość gość
No jak 100zł na 3 dni to wychodzi właśnie 1000zł na miesiąc.

Gość gość
Ale wiele rzeczy mialam w domu. Ziemniaki ryz przyprawy wode i troche warzyw. Masakra.

Gość gość
Ja dzis wzielam 500plus. Stowe wydalam w aptece stowe na mleko i pampersy na tydzien. Mogloby byc tysiac plus:)

Gość gość
Moze k***a dwa? Do roboty!

Na dniach, miesiącach zapowiadane kolejne podwyżki żywności mam nadzieję, że cieszycie się :D Do wyborów jeszcze czas, wiec lepiej podszkolcie się z ekonomii i przy urnach dobrze głosujcie bo inaczej będziecie płakać jak przyjdzie konfiskować majątki ludzi i ich domy ... i nie łudźcie się, że te konfiskaty dotkną najbogatszych

Gość gość
A skad ty wiesz o podwyzkach?

Gość gość
stad ze nie ma kasy na to pueprzone pincet plus, stad wiadomo, musza byc podwyzki bo z d**y sobie tych pincet plus nie wyjma zeby dac nierobom

Gość gośćT
Fakt że za 100zł dzisiaj niewiele się kupi!! Ja ponad 100zł wydaję na tydzień sam na siebie bo gdzieś 130 do 140zł i to tylko na najpotrzebniejsze rzeczy do jedzenia. I też nic szczególnego nie kupuje!!

Gość gość
W PL jedzenie jest niesłychanie tanie. To co kupiłaś kosztowałoby cztery razy więcej na zachodzie. Takich niskich cen jako PL to nigdzie nie ma.

Gość gość
W pl jest bardzo tanio - to prawda a pensj***ardzo się ostatnio poprawiły więc i ceny muszą iść w górę. Nie może być tak że zarabiamy coraz lepiej a ceny za jedzenie będą coraz niższe.

Gość gość
kilka bułeczek 2zł czekolada 3zł mleko 2zł razem 7zł jakim cudem ci wyszło 37zł geniuszu?

Gość gość
Ja zamówiłem z Rock Metal Shop pasek do spodni i jedną koszulkę. Zapłaciłem 90 zł (z kosztami dostawy) :)

Gość gość
I zgadzam się, że w Polsce jest relatywnie tanio. W Niemczech drożdżówka kosztuje 2 Euro (jakieś 9 zł).

Gość gość
Ale idioc***ensje sa kilka razy wyzsze. U nas bulka kosztuje 1zl ale zarabia sie 12zl za godzine. U nich kosztuje jedno euro ale za to zarabiaja 20euro na godzine. Debile.

Gość gość
To zarabiaj w PL 20€/godz - czy ktoś ci broni? Pokaż co potrafisz i ile jesteś wart dla pracodawcy. Zarabiasz tyle na ile on cię ocenia. Tak jest wszędzie na świecie i w PL tez.

Gość gość
Ja dzis wydałam 45 zł 3 jogurty naturalne Serek wiejski Twaróg Papryka zolta Mandarynki Banany Szpinak baby Płatki jaglane Płatki górskie Czekolada gorzka Seler naciowy Paczka pringerlsów Classic Same śniadania i drugie śniadania.

Gość gość
co wy robicie z czekolada gorzką?

Gość gość
Polskie ceny są dostosowane do polskich zarobków a ponieważ zarobki są coraz lepsze więc i ceny muszą iść w górę. Jak tu ktoś napisał nie możemy mieć zachodnie zarobki i polskie ceny. Cieszcie się że w PL jest tak tanio, bo niedługo będzie dużo drożej.

Gość gość
Najważniejsze jest że w PL nie brakuje pracy i nasze pensj***ardzo się ostatnio poprawiły. Dzisiaj 5.000 to prawie każdy zarabia, No chyba, ze masz dwie lewe ręce do pracy i nie masz zawodu, ale nie wymagaj wtedy żebyś żył w dobrobycie. Masz to co ci się należy.

Gość gość
Prawie kazdy moze i tak ale w duzym miescie. Na pomorzu czy na mazurach watpie zeby tyle mieli ignorancie