Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacekjacekjacek88

dotykanie osoby śpiącej

Polecane posty

Gość jacekjacekjacek88

Ciekawi mnie jedna rzecz. Od jakiegoś czasu co jakiś czas, nocuję u siostry ( mam 18 lat) i siostra ze szwagrem wychodzą do pracy,a gdy oni idą to przychodzi Agata ( siostra szwagra, mająca 25lat) , by zaopiekować się siostrzeńcem i zaprowadzić go do przedszkola, rzeczą naturalną jest że zaprowadza go ok.8, więc kładzie się na łożku i zasypia. Od jakiegoś czasu bardzo mi się podoba, często podglądam ją gdy śpi, szczególnie fajne są momenty gdy odwraca się i widać jej cycuszki, jakoś w sobotę, brała prysznic i zerknąłem na jej staniczek i dowiedziałem się jaki ma rozmiar b85, zacząłem się nim bawić. Czasami po prostu nie mogę wytrzymać i chciałbym gdy śpi popieścić jej cycuszki,dotknąć je, pocałować,tylko boję się że się przebudzi? czy jest szansa że się nie przebudzi... ? czy to głupi pomysł i na 100 procent się przebudzi....? co by mi zrobiła za taki numer.... nawet gdyby się przebudziła.... wi Ogromne podniecenie!

Gość gość
Stary poczekaj jedynie od jej położenia się spać jakieś 30 min i możesz wchodzić do niej do pokoju bez problemu. Sam często dotykam śpiącą siostrę i możesz być spokojny nie obudzi się jeżeli będziesz to robił powoli. A jeśli jakimś cudem się obudzi wyciągnij penisa i spytaj czy możesz ją bliżej poznać to pomoże. Mam nadzieję że pomogłem A i możesz wstawić zdjęcia tej uroczej kobietki i jeśli się uda to kilka zdjęć z dotykania ;)