Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robertmmm

Jestem 35 letnim facetem i potrafię zakochać się tylko w młodej 16 21 lat

Polecane posty

Gość Robertmmm

Jak w temacie, tylko nastolatki potrafią we mnie wywołać to magiczne uczucie zauroczenia i fascynacji, co o mnie sadzicie ? Czy jest dla mnie nadzieja ? Czy zaznam prawdziwej miłości ?

Gość gość
Pedofil j****y.

Gość gość
ja jak poznałam męza miałam 16lat a on 24l i jesteśmy 9lat po ślubie

Gość gość
No to się zakochuj:)ja cie tylko taka będzie chciała i znajdziesz wspólny temat to co nam pitolisz na forum:)

Gość prawik_30
mam dokładnie to samo, często głodnym wzrokiem patrzę na te wszystkie śliczne dziewuszki przechadzające się po galerii handlowej czy spacerujące na ulicy ❤️ ❤️ ❤️ wiem że to już nie dla mnie ale pomarzyć zawsze można :)

Gość gość
każdy facet pragnie takiej ale nie każdy się do tego przyzna, cześć stara się wręcz wyprzeć taką myśl bo na przykład sami są ojcami i wydaje im się to nienormalne, niemoralne itp. natury jednak nikt nie oszuka, młode dziewczyny zawsze były są i będą pożądane przez facetów i ich wiek nie odgrywa tutaj żadnej roli

Gość gość
Tez bym chętnie wydymał 18 stke. Ale jak ty sie tylko w takich zakochujesz to rozwój twojego mózgu zatrzymal sie 20 lat temu. Jakąś terapia? A może raczej izolacja?

Gość gość
mnie kręca starsze

Ja jak bym miał mieć kobietę to w wieku 23-33 lata a nie takie młode jak by chciał by mieć autor mam 33 lata

Gość Robertmmm
Wiele nastolatek jest naprawdę z charakteru dojrzała jak na swój wiek, a znam tez wiele trzydziestek które są strasznie infantylne.

Gość gość
sami staruchy a chcą młode powinniście brać rówieśniczki

Gość prawik_30
mi rówieśniczka nie jest do niczego potrzebna, może gdybym związał się z taką w młodym wieku to by było inaczej, ale one mnie wtedy nie chciały a teraz ja nie chce ich, i tak już się pogodziłem że będę sam

Gość gość
Mam 32 lata i chciałbym mieć taką 16 latkę.jednak mam żonę i dziecko więc pozostaje wspominać młode lata.jak miałem 20 lat i bmw to nie jedną miałem malolate.

Gość samotna77
Jesteście nienormalni zdrowy umysłowo facet nie jara się małolatami tylko kobietami w swoim wieku!

Gość gość
Trochę to obrzydliwe, że stare konie jarają się dziećmi w wieku 16 i 17 lat.

Gość gość
mnie kręcą starsze chetnie bym się umówił z 40latką

Gość prawik_30
Przez całe wieki dziewczyny w tym wieku były wydawane za mąż za często dużo starszych mężczyzn, była to powszechnie akceptowana praktyka i nikt się specjalnie nie burzył że to obrzydliwe czy zboczone. To że w dzisiejszych czasach, za sprawą koedukacji, powszechne stały się związki rówieśnicze nie znaczy że tak było zawsze.

Gość prawik_30
a ja nic nie pamiętam z tych rzeczy o których piszesz zawsze byłem zamkniętym sobie dzieckiem trzymanym przez rodziców pod kloszem, nie wiem co to zabawy kolonie śpiewy, w szkole tortury psychiczne i fizyczne, po szkole dom lekcje telewizja komputer, cała młodość to depresja i lęki do tego doszła wieloletnia psychoza po marihuanie dziś jestem wrakiem człowieka który cały czas marzy o śmierci, pracować nie daje rady stres mnie zabija, nic konkretnego nie umiem i nie jestem w stanie się już nic nauczyć, po prostu gość do odstrzału tylko myśliwego brak..

Gość prawik_30
eh nie ten temat ale ch/uj może być i tu :/

Gość gość
Wieki temu akceptowalną karą dla złodzieja było odcięcie ręki, a pan mógł zabić chłopa, jeśli mu się tak przywidziało. Nie oznacza to, że były to dobre metody. Dziewczynka w wieku 16 i 17 lat to mentalne dziecko. Nic tego nie zmieni.

Gość prawik_30
w dzisiejszych czasach to i 30latkowie potrafią być mentalnymi dziećmi czego sam jestem najlepszym przykładem :D :/ :(

Gość prawik_30
szczerze mówiąc to patrząc na te dziewczyny widzę młodość której nigdy nie miałem.. a z rówieśniczkami nic mnie nie łączy od czasów liceum, o czym miałbym z nimi gadać? o ich byłych, o pracy, dzieciach, kredytach we frankach? sorry ale to nie mój świat..

Gość gość
ja też kocham nastki :P

Gość Robertmmm
Podnosze

Gość minimini20
Wiele młodych dziewczyn za to pragnie starszego faceta - dzięki kompleksowi ojcowskiemu, zapomniałam jak się to fachowo nazywa. Chcą starszego, żeby podświadomie zrekompensować sobie dzieciństwo, żeby móc czuć męską siłę, oczywiście w jak najlepszym tego słowa znaczeniu, gdy się dwie takie osoby dobiorą będzie równowaga we wszechświecie! :D ps. wiem co mówię, piszę z autopsji :p

Gość gość
Tylko czy te 20 zechcą 35 latka? Jeśli nawet tak to na jak długo? :D na ile kasy starczy:D i na ile w miarę młodo będzie się trzymał :D potem zonk :D Jakie to uczucie czuć się wykorzystanym na chwilę? Bo chyba w ich miłość nie wierzysz :D

Gość gość
zdarzają się takie układy oparte na pieniądzach, ale nie zawsze. Jeśli oboje siebie chcą to co za problem?

Gość gość
18.39 widać, że jesteście na 1 poziomie- gimnazjum :D stary facet z rozumem nastolatka :D i nastolatka szukająca łatwej kasy :D żal mi obu przypadków :( oba przypadki są chore na umyśle :(

Gość gość
13.17 masz wodę zamiast mózgu? żadna młoda nie związe się bezinteresownie ze starym tak jak młody nie związe się bezinteresownie ze starą np.60 babką :D kasa,kasa,kasa 1000 razy kasa