Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izuzetak_95

Czy można jeszcze dzisiaj znaleźć normalną dziewczynę

Polecane posty

Gość izuzetak_95

Bo szczerze mówiąc niestety coraz bardziej w to wątpię :). Dzisiejsze dziewczyny są roszczeniowe ,wredne i puste . I nie mówię tutaj o plastikach ,one mnie nie interesują .Również te niepozorne ,spokojne z pozoru ,później pokazują swoją prawdziwą twarz . Irytuje mnie to ...Bo czas mija,mam już 22 lata i nie mogę znaleźć normalnej dziewczyny . A nie wymagam dużo,tylko łagodnego charakteru i wierności :). Oferuję to samo.

Gość gość
Pomarzyć dobra rzecz.Nie wymagasz wiele ale one nie oczekują tego co chcesz dać.Liczy się złota karta,fura,chałupa i wzięcie cię pod nogę.

Gość gość
No tak, kolejny z przedziału 22-26 lat.

Gość gość
No tak,bo dzisiaj normalnym chłopakom w tym wieku ciężko znaleźć normalną dziewczynę.

Gość gość
Ja normal a sam, mam 29 lat, teraz nie ma normalnej każda leci na samochód. kolega miał. starego opla,nigdy dziewczyny,teraz ma bmw x5. i ma .

Gość gość
Nie przesadzajcie, duzo jest normalnych dziewczyn. Ja akurat jestem stara bo mam 32, ale widze w centrach handlowych duzo mlodych parek, skads sie one biora.

Gość gość
To zarobcie na to bmw. Zaradnosc jest w modzie.

Gość gość
dziś [18:55 Dużo parek,tylko dziś z jednym,jutro z drugim

Gość gość
dziś [18:55 Dużo parek,tylko dziś z jednym,jutro z drugim Naprawde myslicie, ze tak jest? Wydaje mi sie, ze kbiety po 25-26 lat to juz sa ogarniete i wiedza czego w zyciu chca i kogo kochaja.

Gość gość
janie chce blachary, ani materialistki, mam lepszy niż bmw.

Gość izuzetak95
Tylko,że ja nie szukam czegoś NIETRWAŁEGO .

Gość gość
a znajdzcie mi normalnego 22 latka HAHAHAHA to przeciez dziecko jeszcze, zabawa w glowie, imprezy, picie na umor i d*****nie lasek po dyskotekach, tacy teraz sa 22 latkowie, na utrzymaniu matki, lenie, wugarne, szpanerscy i normalnych dziewczyn szukaja, orgarnijscie sie szczeniaki, nie dla was takie, sami dorosnijscie i zmadrzejcie najpierw

Gość izuzetak95
Po pierwsze ,nie ****** D*** na dyskotekach,bo d***** mnie nie interesują ,miałem kilka propozycji od przypadkowych lasek,ale odmawiałem im,bo nie uznaję przypadkowego seksu. Nie jestem szpanerem . Wulgarny nie jestem zazwyczaj,chyba,że ktoś mnie wyprowadzi z równowagi. Latem pracuję,ale w okresie roku studenckiego pomagają mi rodzice,to chyba normalne... Bo studiuję .

Gość izuzetak95
19:29- Tak więc ode mnie się odklej i przyczep się do kogoś innego. Zresztą ocenianie po wieku jest błędne. Znam 55 letniego faceta,który zachowuje się jak gimnazjalista i uprawia seks ze wszystkim,co się rusza.

Gość gość
Można znależć, nie poddawaj się.

Gość izuzetak_95
Tylko jak ? Gdzie?

Gość gość
Szukajcie a znajdziecie.

Gość izuzetak_95
Bezsensowny cytat z biblii.

Gość gość
Można,tylko trzeba się dobrze rozglądać.

Gość izuzetak_95
Tylko gdzie dokładnie się rozglądać ?Bo próbuję już tyle czasu,a kompletnie nie wychodzi.

Gość gość
sympatia pl?

Gość izuzetak95
Jeśli nic mi nie będzie wychodziło,to może się zastanowię nad tym.

Gość gość
To już jakąś podpowiedź masz.

Gość izuzetak95
No w sumie.

Gość gość
wiele jest takich dziewczyn, z którymi można ułożyć sobie życie. Rzeczywiście ciężej takie znaleźć bo np nie wywijają gołymi d****i w klubach i nie zwracają na siebie aż tak uwagi. Zawsze możesz poznać jakąś przez znajomych np. Na portalach to lepiej uważać, nie wiadomo na kogo się trafi. Na żywo jednak lepiej da się ocenić drugą osobę. I nie wszystkie lecą na auta albo kasę :P Ja byłam 3 lata z facetem, który nawet nie miał prawka, pracę miał fizyczną (nie zarabiał kokosów), jakimś super ciachem też nie jest. 170 cm wzrostu, chudy, ledwo co miał tych mięśni. Ale poleciałam na charakter. Skoro ja taka jestem to wierzę, że jest jeszcze pełno takich dziewczyn ;) na pewno jakąś znajdziesz. Młody jesteś, masz czas

Gość gość
zacznij od kościoła, księdza spytaj czy nie zna kogoś z porządną córką, niech was zapozna, to działa

Gość gość
Można tylko najczęściej szukamy w złych miejscach.Przykładowo jak to powiedział kapitan Jaszczur. "Szukanie kobiety w klubie to jak pójcie na dysputę filozoficzną do rzeźni" Ja to zrozumiałem za późno i normalną znalazłem dopiero w wieku 28 lat.