Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona1234576

Zerwał kontakt, bo nie poszłam z nim do łóżka

Polecane posty

Gość gość
Ciesz się, że sam odszedł... Śmieci same się wyniosły... Nie warto zawracać sobie takimi prostakami głowy.

Gość gość
Wyżej mają rację. Jak nie chcesz seksu to nawet nie dopuść do takiej sytuacji , która prowadzi do seksu.

Gość gość
16:32 Nie zgodzę się z tym. Co w tym złego, że stopniowo przekracza kolejne granice? Widocznie czuje, że to jeszcze nie czas, nie ten moment, że jeszcze za wcześnie. Ale w końcu kiedyś się przełamie. A Wy już skreślacie ją bo po tygodniu zaczynają być trochę bliżej. Co do niego to się nie wypowiem w co on pogrywa.

Gość gość
Jak byś trafiła na chama to już bytu była po wszystkim. Co niby mu chciałaś wynagrodzić? Ilu jeszcze bedzie mogło w nagrodę cię wymacac i pomemlac cycki ? Taka z ciebie dziewica ze klękajcie narody. Jak masz swoje zasady to sie ich trzymaj a jak facet ma inne to znaczy ze wam nie po drodze.

Gość gość
bo nie masz tego COS" co maja inne i potrafia przyciagac ... .

Gość gość
Autorko, miałam niemalże identyczną sytuacje i też mam 24 lata, z tym że ten mój był rok młodszy. Też wszystko było pięknie, poznaliśmy się dosyć przypadkowo, nie mogliśmy się spotykać, bo mieszkamy w różnych miastach, ale był praktycznie codzienny kontakt telefoniczny, fb. Po dwóch miesiącach on do mnie przyjechał na weekend. Również był bardzo miły, szarmancki, nadsakiwał mi, czekoladki, kwiaty itd. Doszło do sytuacji intymnej (właśnie całowanie, macanki) i on spytał wprost czy chce czegoś więcej. Powiedziałam, że nie, nie jestem gotowa na seks jako taki (też jestem dziewicą), wyjaśniłam całą sytuację, powiedziałam, że chce trochę poczekać, że nie chodzi o niego tylko o mnie. On zapewniał że rozumie, przytulił mnie, pocałował, powiedział, że bardzo mnie szanuje za takie podejście, że jest tym pozytywnie zaskoczony. Niby wszystko super. Pojechał do domu, przez kilka dni jeszcze pisał, pytał kiedy następne spotkanie. Po około tygodniu przestał się zupełnie odzywać i tak do dziś (od kilka miesięcy). Sama widzisz, że praktycznie ta sama sytuacja, z tym że my się totalnie nie widujemy. I kto facetów zrozumie?? Wżyciu bym nie pomyślała, że chce mnie tylko bzyknąć, ponieważ również nie jestem typem "laski". Jeszcze kiedyś przyznał mi się, że od dłuższego czasu nie "kręcił" z żadną dziewczyną i nie chce tego spieprzyć, bo bardzo mu na mnie zależy, że też traktuje seks poważnie i nie potrafiłby zrobić tego bez uczuć, z kimś przypadkowym. Żenada :P Jak widzisz nie Ty pierwsza i nie ostatnia, głowa do góry, chociaż wiem, że boli, bo ja o tym swoim myślę jeszcze dosyć często. Co tu dużo mówić, zauroczył mnie i tyle.

Gość gość
No właśnie, bądź tu człowieku mądry. Niejedna z nas prędzej zestarzeje się i umrze niż zrozumie te gady. Jednych motywuje do spotkań z dziewczyną, że dostają czego chcą, a inny się podnieci, że trzymasz go na dystans i też się nie odczepi. Tak czy siak, w życiu nie ma nic bez ryzyka. Dasz czy nie, zawsze może zapaść się pod ziemię i zostaną tylko wspomnienia

Gość gość
zawiedziona1234576 Jestem Facetem i podoba mi się Twoje podejście. Moja aktualna Partnerka taż taka bała na początku. Teraz mam do niej więcej zaufania i nie ograniczam jej bo wiem że nie czuje żeby była łatwa i szybka. Osobiście jestem takim dinozaurem dla którego seks bez miłości może nie istnieć ;-D Dla mnie jesteś normalna i bardzo szanuje takie Kobiety. Co do tego Faceta nie nazwał bym go dupkiem bo przecież wyjaśniliście sobie czego od siebie oczekujecie a on tego nie zaakceptował i przerwał znajomość.

seks to naturalna potrzeba każdego samca i trudno go obwiniać, ale łudzenie tygrysicy PRZYTULANKAMI - tego nie wybaczę

Gość gość
Mysle, ze niekoniecznie trzeba byc typem "laski" zeby chlopak chcial zamoczyc, wrecz przeciwnie, oni mysla, ze jestemy latwym celem. Nie trzeba byc superlaska zeby facet chcial seksu, wystarczy miec fajny tylek i juz jest "do przelecenia". Smutne, ale to prawda. Wiem to, bo kiedys przemaglowalam takiego jednego tak, ze nie mial wyjscia jak powiedziec szczera prawde.

heh, lol, nie widzę różnicy przed pokazaniem cycków i wymacaniu na golasa a seksem, autorka ma kompleks jak to d*****-dziewicy, tak to się w psychologii nazywa, coraz bardziej popuszcza szpary, ale chce być nadal święta

Gość gość
Popuszcza szpary :-) :-D

Dobrze zrobiłaś, że zostałaś przy swoim postanowieniu i tak, to jest całkowicie normalne. Jeśli gościu by cię kochał albo czuł coś więcej to by poczekał ale nawet jego obecne zachowanie świadczy o tym że jest na odwrót. Możesz w końcu do niego podejść i zapytać o co mu chodzi. Czy cała ta sprawa jest tylko przez to, że nie chciałaś z nim uprawiać seksu i basta. Jeśli dalej tak będzie się zachowywał to daj sobie z nim spokój.

Autorko pozwoliłaś temu chłopakowi na zbyt wiele :-O po tygodniu poszłaś z nim do łóżka?:-O Co z tego że nie było stosunku, ale to co robiliście to był seks....

Gość gość  facet w sile wieku
Ludzie co wy p*********e . Ja tez mialem 20 kilka lat . Kazda dziewczyna ,której na mnie zależało robila mi chetnie Loda , konika albo normalnie to zależało co chciała ze mną zrobić . Tak samo bylo z moja zona ,ktora sie ozenilem mając skończone 25 lat . To ze wyszliśmy za siebie nie zależało od seksu .,tylko od tego czy to jest ta wlasciwa osoba czy nie . Nie zaluje za rok obchodzimy 30 lecie małżeństwa . Oczywiście w ciagu tych 30 lat zaliczyłem wiele kobiet bez zobowiązań ,co absolutnie nie burzy naszego związku . Natura tak stworzyla człowieka i koniec . Nie dziwie sie facetowi 26 letniemu w sile wieku i zdrowia ze chce tego do czego go natura stworzyla . A te dewotki które ci odradzają seksu niech sie pie - do - ona w mozg . Z takimi doradzcami zostaniesz stara panna .

Gość gość
Do gość facet w sile wieku. Ciekawe czy chciałbyś za żonę kobietę która sypiala z kim popadnie..

Gość gość
Ja nie sypialam z byle kim 24lata i tak pozno stracilam dziewictwo w tym wieku kobiety sa na porodowkach a nie dziewicami dziewczynkami. zycie ulatuje przez palce i ze seksem na wartosciowego faceta to bym musiala czekac do 60-tki, bo ci mlodzi faceci okolo 20 paru lat chca tylko przeleciec i zwiac, dojrzali faceci maja inne podejscie do zycia i seksu, ale to kobieta rzadzi cialem.

Gość gość
Nie mówię tu o tobie a ogólnie o kobietach które nie mają nic przeciwko aby uprawiać seks bez zobowiązań. Owszem faceci lubią takie wyzwolone ale żaden nie chce takiej za żonę. Dlatego autorko jeśli myślisz poważnie o facecie nie powinnaś doprowadzać do takich sytuacji po kilku tygodniach znajomości. Nawet jeśli bardzo ci się podoba nie spiesz się. Daj sobie czas aby go poznać i przede wszystkim żeby sprawdzić jego intencje. Jeśli będą dobre odczujesz to. Facet któremu zależy po jakimś czasie określi się. Później dojdzie zaufanie, poczucie bezpieczeństwa i nie będziesz mieć oporów przed seksem. Ja wiem co ty zrobiłaś. Podobał ci się ale mu nie ufalas bo za krótko się znacie. Było ci z nim dobrze i może nawet chciałaś żeby był tym pierwszym ale bałas się co będzie po. Czy nie tak było? A co do faceta.. mógł poczuć się zdezorientowany bo mówienie ze na seks zgadzasz sie tylko bedac w związku ale pozwalanie na pieszczoty, dotykanie miejsc intymnych co też jest formą seksu jest co najmniej dziwne. To takie prowokowanie. Niby coś ale jednak nic. Nie wyklucza to jednak ze nie chodzilo mu o nic więcej. Bo jeśli facetowi zależy na dziewczynie to mimo oporów będzie cierpliwie próbował ją rozbroic a jeśli nie to po prostu pójdzie do innej. Dlatego nie przejmuj się. O nim zapomnij. A sytuacje potraktuj jako lekcje na przyszłość

Gość gość
18.24- autorko nie sluchaj jej. Wiadomo o co my chodzi skoro tak szybko zwial jak mu nie dalas...wiec nie odzywaj sie do niego, olewaj go, bo drazac temat bys tylko mu pokazala ze sie nim przejmujesz, rozmyslasz o nim, ze moze Ci na nim zalezy, on bylby gora. On Cie olal po tej sytuacji I Ty tez jak go gdzies spotkasz to go ignoruj I tyle.

Gość Mchy i Porosty
Myślę, że cały problem to robienie z waginy świątyni, albo co gorsza głównej nagrody w związku. Nie dziwię się chłopakowi. Cała Wasza znajomość opierała się na tym czy "dać", czy "nie dać", to nonsens. Teraz mam 40 lat. trochę związków za sobą....Byłem też w takiej sytuacji jak Twoja, z tym , że byłem cierpliwy. Pół roku zmarnowane na rozdziewiczanie dziewczyny. Proszenie, czekanie na odpowiedni moment, dotykanie biustu, a potem samotna masturbacja w WC. Tylko młody i niedoświadczony człowiek da się tak upokorzyć. Nigdy więcej. Później były inne związki. Seks był piękny, radosny. To był karnawał, a nie droga krzyżowa. Jak w związku układa się w seksie to można z partnerem poza seksem robić setki innych fajnych rzeczy, to jest piękne w związku. Ale seks jest na pierwszym miejscu. Taka jest natura człowieka. Gdyby nie seks, byłaby obojętna kwestia płci osoby, którą się wiążemy. Osoba, która zarzuca partnerowi, że wiąże się dla seksu jest kimś niedojrzałym i nie powinien wchodzić w związki.

Gość gość
Odnosnie samego tytulu , bo nor czytalam topicu . Odp. - to chyba dobrze dla ciebie .

Gość gość
Czyli dziewica (tym bardziej stara), jak juz jakis facet sie z nia umowi (cud), to musi mu dac od razu? :/

Gość gość
00:00 Na to wychodzi. Za szybko dasz -źle, za późno - też nie dobrze.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co dla niego znaczylas, , co on mysli i czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ale wy jesteście nawiedzone jak hierarhia i inkwizycja sredniowieczna . Takie baby jak wy po ślubie tez trzymają męża na dystans 1 raz w miesiącu seks . Nie mam juz wiecej nic do powiedzenia . Mloda para po spotkaniu sie . Idzie każdy w kat i seks Solo . Czy to jest normalne ?

Gość gość
Co za idiota spotykal sie trzy tygodnie z dziewczyna bez skutku strata czasu .

Gość gość
Zamrozić plemniki i wykastrować . Po czym dopiero Ślub .

Gość gość
Jak można robić takie świństwa ,jakie chcial autor zrobić . Wstyd naprawde wstyd . Jak można miec stosunek z kobieta . To hanba ludzka . Nie moznna świntuszyć . Proponuje ci wstrzymać sie od seksu a po ślubie szukac dziecka w kapuście albo wypatrywać bociana .

Gość gość
woooow to z kazda osoba z ktora sie spotykamy trzeba isc do lozka od razu. z jakims zafajdanym facetem o ktorym sie nic nie wie.