Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie staje mi przy chudych dziewczynach

Polecane posty

Gość gość

taka prawda. 2 lata związku z fajną laseczką o pełnych kształtach i wyjechała zagranice do pracy na cały rok, widzielismy sie w tym czasie tylko na kamerkach i z twarzy nie było za bardzo widać jak schudła. Jak wróciła to szok, szkielet został. Właśnie sie rozstaliśmy bo od jej przyjazdu nie stanął mi ani raz a robiliśmy cuda i nic. Powiedziała że ją na 100% zdradzałem i teraz ona mnie juz nie podnieca, to nieprawda bo ona mnie podnieca ale to juz nie jest jej ciało i nie moge sie do tego przyzwyczaić. Wcześniej zanim ją poznałem chude tez mnie nie kręciły i teraz zostałem sam, przeyebane

Gość gość
No fakt, nie staje Ci bo ten temat załozyła kobieta :P

Gość gość
Ale z Ciebie pustak :P Zostawiłeś dziewczynę tylko dlatego, że Ci nie stawał? To kim ona była? Twoim materacem? Wystarczyło powiedzieć "Kochanie lepiej wyglądasz jak masz trochę więcej ciałka" Ale skoro dla Ciebie liczyło się tylko jej ciało to lepiej dla niej, że schudła. Dzięki temu zakończył się wasz związek.

Gość gość
dokładnie zobaczyła z jakim bucem ma do czynienia

Gość gość
Podejrzewam, że ten to wygląda jak pół du*py zza krzaka bo tacy to tylko wymagania mają a sami to miernoty pospolite.

Gość gość
To ona mnie zzostawiła

Gość gość
To załóż okulary spawalnicze i dotknij powoli jej futra.Zobaczysz co się stanie .Nie zdażysz włożyć i popryskasz ściany.

Gość gość
To załóż okulary spawalnicze i dotknij powoli jej futra.Zobaczysz co się stanie .Nie zdażysz włożyć i popryskasz ściany.