Gość gość Napisano Marzec 13, 2017 Witam. Mam na imię Kuba, mam 14 lat. Mam problem z ojcem. 2 lata temu poszedł na odwyk, wytrzymał bez alkoholu 2 lata. 2 tyg. temu znów zaczął pić. Wszyscy byliśmy bardzo ździwienie, bo nie pil już 2 lata ja myślałem, że już bedziemy normalnie żyć a tu jednak zło z przeszłości powraca... od 2 tyg. Co dziennie pije, nie mam sił nie mogę się skupić w szkole bo ciągle o tym myślę i w domu jak odrabiam lekcje też. Chciałbym się zwrócić o pomoc do Was jak o tym nie myśleć jak go widze pijanego to mnie strasznie ściska w brzuchu, nie chce zawalić szkoły przez niego. Doradzcie jak się rozluźnić nie myśleć o nim nie wyczekiwać na niego pod oknem czy przyjdzie pijany czy nie. Kolejna sprawa, pod koniec czerwca razem z mamą i młodszym bratem wyprowadzam się od niego. Boje się tej przeprowadzki bo nie wiem jak ona bedzie wygladać czy ojciec nie wpadnie w szał ze od niego wyjeżdzamy zacznie rozwalać nam rzeczy itp, itd. zaradźcie jak można zapobiedz przy przeprowadzce jego obecności albo żeby nie wpadł w szał. Pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach