Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupilam szafe uszkodzona płyta jestem wsciekla

Polecane posty

Gość gość

Z brakiem kasy na cos lepszego postanowilam kupic gotowa szafe.W 1 z wiekszych sieci sklepow meblowcyh.Wiadomotrzeba czekac zwykle ok 3-4 tyg.Jak sie wczoraj ucieszylam jak dzownia ze sklepu ze szafa juz jest i w ciagu 1h przyjada.Szafa do samodzielnego montazu.Panowie przywiezli wniesli do mieszkania.I czekam na meza az wroci z pracy.Zjadl obiad, wypil kawe chwile odpoczal i zabieramy sie do pracy.Caly pokoj zawalony pudłami.Otwieramy kolejny karton szukajac intrukacji.Wszystko dobrze a tu 1 duza plyta z bocznej sciany szafy plyta peknieta.Bylam wsciekla.Od razu telefon do sklepu.Na szczescie udało sie załatwic aby wymienili te jedna płyte.Ale trzeba czekac az caly tydzien.Bo sklep ma tylko zewnetrzna firme transportowa.I sa u nas w miescie raz w tyg. W takim bałaganiebede mieszkac kilka dni.1 i ostatni raz kupialm meble w tym sklepie.Wole poczekac miesiac czy 2 i kupic cos lepszegow innym sklepie.Mieliscie tez ttakie sytuacje?

Gość gość
nie.

Gość gość
Tak. Czekam juz miesiac na reklamcje szafy na wymiar. Z kuchnia na wymiar tez byly reklamacje, nawet kilka. Nie wazne gdzie kupusz meble, wiekszosc firm to partacze.

Gość gość
Mam u siebie ulubiony sklep z meblami.I juz kupilam u nich naroznik, meble do pokoju dziecka, meble do salonu.I wszytko super.I złoza i przywioza za darmo. Co mnie podkusiło zeby kupic gdzie indziej.Chyba cena.

Gość gość
Kilka dni wytrzymasz. A co będzie jak w innym sklepie skończy się brak samo? Daj spokój, niech wymienia płytę i już.

Gość gość
Tak to jest jak się chce oszczędzać i kupuje tanie badziewie.

Gość gość
Mam u dziecka w pokoju fajny zestaw mebli.Szafa. biurko oraz wysoki regal.Za calosc 2 lata temu zaplacilam 1200zł.A meble stan idealny.Nic sie z nimi nie dzieje.

Gość gość
Mój mąż jest stolarzem i wszystkie większe meble mamy od niego, ale wiadomo cena jest wyższa. Komplet do salonu zamowiliśmy więc z brw za 500 zł. Miesiąc czekaliśmy na meble, przyszedł zły kolor w jednej paczce. Kolejny miesiąc czekalismy na wymianę tej paczki, przyszła dobrze oznakowana ale w środku znowu biały. I znowu miesiąc na wymianę. Ostatni raz. Ogólnie na meble nie mogę narzekać ale takie traktowanie klienta przez brw to masakra.

Gość gość
Znowu meble na wymiar to nie aż taka duża kasa. Ja na kupnie pochodziłam po sklepach i cena ok 1300-1500 zł. A na końcu zamówiłam na wymiar i zapłaciłam 1550. Jakość bardzo dobra i na wygląd super