Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikiwik1

Pomocy co mam robić zależy mi na nim

Polecane posty

Gość wikiwik1

Witam od 3 miesięcy spotykam się z chłopakiem, jest idealny pod każdym względem, mówi mi że mnie kocha, zawsze jest przy mnie, nie nalega na sex, ale po tym co mi się przytrafiło w poprzednim związku boje się zaangażować że jak to zrobię to historia się powtórzy i go stracę a nawet gdybym teraz go straciła to bym coś sobie zrobiła co ja mam robić by nie mieć takich blokad pomocy

Gość kami1212
Usiądź z nim, powiedz wszystko szczerze co czujesz, jak Ci z nim jest, czego się obawiasz, powiedz mu, że też Ci na nim zależy i że chcesz z nim spróbować odbudować Swoje wewnętrzne życie, bo skoro tak się zachowuje to widać że mu zależy na Twojej osobie a nie na łóżku. Kobieto ja miałam podobnie, mnie skrzywdził tak samo zdradził z najlepszą przyjaciółką. Poznałam z******tego faceta trzymałam na dystans i też w ostatniej chwili uratowałam to co się zaczynało gdybym tego nie zrobiła on by odpuścił bo nikt kto kocha nie wytrzyma takiej niepewności zrób to szybko inaczej będziesz cierpiała a twoja psychika tego nie wytrzyma. Trzeba żyć dalej. Powiedz mu tak i niech się dzieje wola Nieba

Gość kalalalaala
Dokładnie tak zrób, bo go na 100% stracisz, i nie bój się że tak masz, to normalne. Każda z nas tak miała i się bała Daj mu szanse a zobaczysz czy coś się zmieni ja uważam, że zmieni się na plus bo się nie będzie bał

Gość wikiwik1
Kochana daj mu szanse

Gość wikiwik1
Kochane dać mu szanse *

Gość kalalalaala
Jeśli go nie chcesz stracić to tak daj mu szanse

Gość alabala
Aha, czyli wychodzi na to, że uważasz go za s********a, no brawo podziwiam faceta który tyle wytrzymuje w niepewności z kobietą, poczekaj jeszcze trochę to obudzisz się z ręką w nocniku.Powiedz mu tak a Swoje obawy mów mu codziennie niech wie czego się boisz, to tylko facet on się nie domyśli

Gość Ada123442231
Daj mu szansę bo Ciebie to wykończy i jego tak samo

Gość mikikkk
Rób tak dalej a zawsze będziesz sama

Gość bilionkarolin
A ja bym powiedziała mu że jesteśmy razem i go przetestowała

Gość arlettburrl
Przecież możesz mu dać szanse i się nie angażować

Gość arletka123221
Widzę że zostałaś zdradzona nie bój się jeśli on tyle miesięcy wytrzymał w takim czymś to nie zostawi cie choćby nie wiem co