Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki anty ... Stosujecie coś dodatkowo ?

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko same tabletki. Nie boicie się wpadki ? My cały czas anty plus prezerwatywa. Kilka dni temu zrobiliśmy to bez prezerwatywy i szaleje ze strachu. Tabletki biorę regularnie,żadnej nie opuściłam.

Gość gość
Xd

Gość gość
Tylko tabsy. Biore Yaz od 8 lat. Zero problemow i nie mam zadnych schiz ;)

Gość gość
Tylko tabletki anty. Jedynie przy zatruciach żołądkowych, jeśli się zdarzały wymioty szybko po przyjęciu tabletki, przez tydzień uważaliśmy. Trzeba też pamiętać o tym że np. niektóre antybiotyki osłabiają działanie tabletek, mi się zdarzyło brać antybiotyk dwa razy przez czas kiedy stosowałam taką antykoncepcję, i lekarz nie raczył o tym poinformować, wyczytałam tyle co w ulotce a wcześniej mnie ginekolog uprzedzał. Chociaż rozmawiałam z dziewczyną która zapierała się rękami i nogami że brała prawidłowo, a przy tabletkach zaszła w ciążę. 9 lat tabletek z przerwami na ciąże, żadnych wpadek, obie ciąże po trzech miesiącach przeczekiwania, w pierwszym cyklu z pełnymi stosunkami. Przeczekiwanie u nas ograniczało się do seksu przerywanego- tak,wiem, liczyliśmy się z wpadką, ale... szczerze mówiąc, stosunek przerywany uprawialiśmy kilka miesięcy przed tym jak zaczęłam brać tabletki, z chłopakiem z którym byłam przed mężem w ogóle nie zabezpieczałam się inaczej przez ponad rok, i to też wystarczyło. Prezerwatyw próbowaliśmy, różnych, ale jak dla mnie są po prostu tragiczne, tak obniżają doznania i tak źle je się zakłada. I nie da się ukryć że trochę to latanie na gumki i przerywanie psuje nastrój.

Gość gość
a po co ma sie truc hormonami i przez gume sie kochac? nic nie stosuje,chyba ze biore antybiotyki lub mam sraczke,rzygam

Gość gość
dokładnie!

Gość gość
Hahahaha

Ja biorę tylko tabletki Belara i nie używamy żadnych dodatkowych zabezpieczeń bo w końcu od tego mam tabletki.