Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Hej :) widzilam tu kilka podobnych wątków ale moze ktos miał bardzo podobnie jak ja wiec chodzi o to ze od jakis 5 dni zaczęłam ćwiczyć bardziej intensywnie i zaczęłam brać tabletki które przyspieszają metabolizm oraz zaczęłam pic białko no i w sumie mam miesiączki co 29-30-31 dni zazwczyaj wypadają 10 , w tym miesiącu okres mi sie spóźnia 3 dzien ( od 15 lutego do 22 były stosunki bez prezerwatywy ) wiem ze pomyślicie dlaczego nie kupie po prostu testu ale mieszkam ponad 35 km od najbliższego miasta i nie mam szczerze jak jechać a chciałabym moze sie dowiedzieć czy ktos tak miał wlasnie w trakcie ćwiczeń itp dodam iż od wczoraj chodzę bardzo czesto siusiu i dzis rano bardzo mnie mdliło ale nie wiem czy to przez stres czy juz moje wymysły :/ mam nadzieje ze mi pomożecie :)

Gość gość
szczerze wątpię aby 5 dni bardziej intensywnych ćwiczeń i tabletek miało wpływ na twój cykl tym bardziej że zaczęłaś 2 dni przed terminem okresu to stosować. skoro się nie zabezpieczałaś to owszem ciąża możliwa. nie masz wyjścia -musisz kupić test!

Gość gość
W piątek bede w miescie to kupie test tylko ze zastanawia mnie to ze momentami od 9/03 boli mnie brzuch takie bóle menstruacyjne tylko brak krwawienia nie chce sie nastawiać na ciąże dlatego ze pozniej rozczarowanie boli :/

Gość gość
Pewności nie ma, ale pamiętam że u mnie pierwszymi objawami w 2 ciążach był właśnie brak okresu i bóle jak na okres ale wciąż go nie było. Nie rozumiem dlaczego starając się o ciążę w ogóle zażywasz tabletki na przyśpieszenie metabolizmu i intensywnie ćwiczysz?

Gość gość
W tym rzecz ze nie staram , starałam sie przez 6 miesiący i nic nie wychodziło odpuściłam 3 miesiące przerwy i dlatego zaczęłam ćwiczyć chciałam sobie zając czas wcześniej brałam kwas foliowy rożne witaminy itp i nic to nie dawało dlatego odpuściłam i nie chce sobie robic ponownie nadziei

Gość gość
I tak skoro się nie zabezpieczasz to powinnaś liczyć się z tym że może być ciąża i nie brać tych tabletek!

Gość gość
Niby tak ale skoro wiedziałam ze jeszcze nie sa dni płodne to nie liczyłam ze moze mi sie trafić takie szczęście :)

Gość gość
ot życie! Cóż okaże się gdy zrobisz test. :)