Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela czemu piszesz ze jestem świrem i idiotą?

Polecane posty

A sam co robisz kradniesz moje nicki miasto Namysłów woj opolskie i Zamieszczasz fotę gołej doopy na kafe i robisz fotę jak srasz i co ty niby jesteś normalny? Co ty masz we łbie że wg ciebie to jest normalne? Sam spójrz na siebie i sam jesteś świrem i to ty czubie siedź w psychiatryku!!!

I jeszcze jedno bezrobotny mitomanie i Wmawiasz mi bezczelnie że nie piszę z jedną osobą przecież ty doskonale wiesz że to ty pisałeś i musiało by mnie ostro poyebać bym się dał nabrać że to nie ty więc daruj sobie!!!

Gość gość
już ci wczoraj wyjaśniono dlaczego jesteś brany za idiotę i paranoika, a ty dziś znowu to samo :o naprawdę sądzisz, że ktoś kto tu cię jechał, nagle zaczął wklejać fotę doopy? człowieku otrząśnij się. Nie piszesz z jedną osobą

Taa jasne a niby kto dał fotę doopy dziś na kafe pod nickiem miasto Namysłów woj opolskie? Przecież to ty wstawiasz te foty i się pode mnie podszywasz ty dobrze wiesz ze te foty to twoja sprawka na spis tematów wejdź odpisałem Ci pod moim podszywem z tą fotą

Aha skoro rzekomo nie piszę z jedną osobą to mi to udowodnij bo puki mi tego nie udowodnisz to zawsze będę sądzić że to ty co jest na 99 procent bardzo prawdopodobne

Gość gość
12:38 gość od homocwela weź się lecz podszywaczu!!!

Gość gość
właśnie wróciłam z ogródka i tak mnie naszła myśl jakbym ci sekatorem obcieła tą torbę:P