Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie tańsze pieluszki polecacie? Dady, toujouris, tescowe baby love?

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
Zdecydowanie toujoursy, chlonnosc porownywalna do pampkow a przy promocji wychodza ponad 2x taniej. W czerwcu znowu rodze i chyba w ogole nie zaczne od pampersow tylko lidlowe kupie, zobacze jak sie beda sprawowac u noworodka latem (u syna uzywalam tylko pampers i pampers premium). Nie wiem jak te najnowsze dady, ale probowalam ich juz 2 razy (co chwile wprowadzaja niby nowe rozwiazania w tych pieluchach) i albo moje dziecko za duzo sika albo ja z tych nadgorliwych, ale co mu zmienialam pieluche (a zmienialam i co godzine czasem) to byla mokra w srodku a dziecko zaparzone. W toujoursach wszystko sie szybko wchlania. Plus taki ze nie smierdza chemia, a minus ze przepuszczaja zapach moczu jesli jest silniejszy, dlatego u nas do roku jednak krolowal pampers, po roku ten mocz juz tak mocno u mojego nie pachnial, sika tez mniej. Babydream ma jakosc taka sama jak dady. Tesco nie probowalam.

Gość lisora
Próbowaliśmy wszelkick pieluch i ostatecznie zdecydowaliśmy się używać Dada. Nigdy nie było z nimi problemów, żadnej odparzonej pupy, nic z tych rzeczy. Jak dla większość pieluch ma zbyt intensywny drażniący zapach (chodzi mi o pieluchę samą w sobie), szczególnie pampersy i te z rossmana.

Gość gość
Z rossmana badziew

Gość gość
Ja stosowałam pampersy tescowe na zmianę z pampersami sleep and play i było ok.

Gość gość
Rodziłam w styczniu, wypróbowałam pampers,rossmanowskie i dada i powiem szczerze,że najbardziej zadowolona jestem z tych ostatnich ;-) panują różne opinie na ich temat ale najważniejszym kryterium jest zadowolenie mojego synka. Pampers Premium Care dziwnie pachniały przy otworzeniu paczki a Babydream Fun&Fit były niewygodne i przeciekały ;-/ mimo częstego zmieniania pieluszki i mycia wodą a nie chusteczkami pupa zaczerwieniła się. z DADĄ podobnych historii nie ma..

Gość gość
My uzywamy z rossmana.

Gość gość
Tescowe zależy które bo ostatnio kupiłam paczkę i wyglądają jak z lat 90 i z przepuszczaniem powietrza słabo a jak dziecko nasika to robi się taka klucha. Dla mnie Dada z biedry super chłonne bo zmieniam co 3-4 godz żadnych odparzen. Pampersy nie polecam moja mała miała uczulenie na nie a w szczególności na te nowe co teraz wprowadzili

Gość gość
Sa dwa rodzaje pampersow z Tesco. Te value sa naprawdę okropne.

Gość gość
Dla mnie z tanszych najlepsze dada premium. Nic sie nie odparzalo, pupa sucha przy zmienianiu co 3 godziny. Z lidla bardzo szybko czuc zapach moczu, z rossmanna jak dla mnie twarde i niemile w dotyku. Na noc z tanszych sie zadne nie sprawdzily

Gość gość
Tylko dady premium. Miłą toujoursy odpararzją pupkę u małej, a zmieniam co 3-4 godziny. Mała ma już 10 miesięcy.