Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Az 30% kobiet zdradza a mezczyzn 40%. to zatrwazajace, co sie z ludzmi porobilo

Polecane posty

Gość gość

I tyle az kobiet zdradza? jestem w szoku, bo to ze faceci tio swinie to nie od dzis wiedzialam. To sa jakies nowe statystyki, szeroko powtarzane, badania robil znany instytut, chyba TNS OBOP

Gość gość
A czy te wyniki to nie jest po prostu reklama filmu? Coś mi się nie chce w to wierzyć... Ale może ktoś ma źródło tych danych inne niż plakat filmu?

Gość gość
13:15 w "twoim Stylu" o tym pisali, w tej gazecie. I napisali tam zrodlo tych badan, ale niestety nie mam juz tej gazety. To nie sa bajki tylko prawda. Moze byc jednak przeklamane, bo moze robili badania przez internet a na taka ankiete zazwycaj pewnie wchodza osoby ktore maja na ten temat cos do powiedzenia i "cos maja za uszami" zwiazanego ze zdrada. Dlatego pewnie na takiej grupie zrobili badania i oceniaja ze to cale spoleczenstwo tak ma, a to pewnie nieprawda

Gość gość
Rescator555, twoja opinia jest skrzywiona jak ty sam. Wybacz ale to co mowisz jest typowe dla takich ludzi jak ty, nie mierz wszystkich swoja miarka, czytalam wiele twoich wypowiedzi na jakichstam 2 watkach chyba, i ty akurat nie jestes tu zadnym autorytetem, to jest tak jakby sie spytac dzifffki czy monogamia ma sens. Albo Czeslawa Mozila sluchac gdy mowi "kiedy kocham kobiete, to..." w jego wydaniu akurat "kocham" mozna odczytywac jedynie jako seks, u ciebie podobniez, wiec nie osmieszaj sie kolego

Gość gość
Rescator555, ale ja nie twierdze ze te statystyki sa falszywe, wiec o co ci chodzi? Bardziej zatrwaza mnie fakt, ze az tyle osob to robi. Ja nigdy tego nie zrobilam i nie zrobie, bo znam siebie, mam zelazne zasady i silna wole. Zal mi ludzi, ktorzy nie potrafia sie zamknac na osobe, ktorej slubowaly wiernosc.

Gość gość
To nie fakty, a opinia. Twoja i subiektywna.

Gość gość
" Co czwarty Polak flirtuje, będąc w stałym związku, a 10% tych flirtów kończy się w łóżku."wiem Rescator, ze dla ciebie to takie nic, ale powiedz sam jak bys sie czul jakby twoja ukochana druga polowka ci rogi przyprawila? nie byloby ci przykro>? ja tam nie wiem...ja jestem na maksa monogamiczna, silnie wiaze seks z miloscia i nigdy go od milosci nie oddzielam, zatem zdaje sobie sprawe ze kto jak kto, ale ja wybitnie do dzisiejszych czasow nie pasuje. za romantyczna jestem.

Gość gość
dodaj do tego kobiety bedace wolne i puszczajace sie. Faceci to swinie? Jak lecicie na swinie i ich wychwalacie to potem och coraz wiecej. Wszystko wina feminizmu wprowadza gender, rownouprawnienie zle pojmowane, rozwiazlosc seksualna

Gość gość
Kiedyś już tak było. W czasie upadku wielkiej cywilizacji - rzymu. Co się działo w jego ostatnim okresie? Odejście od zasad które tą cywilizacje zbudowały. U nas jest podobnie. Naszą kulturę zbudowało: prawo rzymskie i etyka chrześcijańska. Lewacy kwestionują nasze korzenie, chcą wprowadzić jakieś mądrości etapu. Taki jest ten cały respirator. "To można, tamto można co mnie obchodzą jakieś stare zasady?" Tak nasza europejska cywilizacja straciła na prężności i przez takie działanie następuje entropia. W przyszłości będą się liczyły tylko cywilizacje daleko wschodnie i islamskie. Już kiedyś komuniści tego próbowali i jak to się skończyło.

Gość gość
lewaku wypad z forum