Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dwudziesty dzień fazy lutelanej test negatywny czy jest szansa ze to ciąża

Polecane posty

Gość gość
testy mogą ci nic nie wykazac jedz na betę, nie trzeba być nadczo i sytuacja się wyjaśni na 100%, na pocieszenie ci powiem moja koleżanka była w 2 miesiącu ciąży zrobiła test ciążowy 10 czułości i o dziwo jedna kreska, a wie bo wcześniej była na beta hcg i miała wynik 7000 wiec widzisz nie ma co się testami sugerować,nie każdemu wychodzą a beta to 100 %pewnosći

Gość syllla
dziś 47 dzień cyklu a beta w 41 dniu cyklu, czyli dziś 20 dzień od owulacji. a bete robiłam w 14 dni od owulacji w dzień spodziewanej miesiączki.

Gość gość
na 100% jedz na betę po co się niepokoić

Gość gość
u mnie w laboratorium mówią ze beta już wychodzi po12 od owulacji ale lepiej ją powtórz jutro na pewno po becie będzie wszystko jasne

Gość syllla
slicznie wam dziękuję. Już nawet przesłam wierzyć że to ciąża. To już nie ot chodzi tylko mogłabym już dostać tego okresu żeby zacząć nowy cykl strań. a teraz się do ciągnie i nawet jeśli nie to ciąża, to w sytuacji 2 fazy stres raczej nie przedłuza fazy bo jest to przecież stała faza... :(

Gość gość
u mnie stres przedłuza drugą faze, jutro betę rób i się nie stresuj

Gość syllla
a czy w obecnej sytuacji, bez bety, lekarz będzie w stanie stwierdzić ciąże - 21 dni po owulacji