Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra ma romans ze starszym Panem

Polecane posty

Gość gość

Jestem załamana. Wczoraj odwiedzając Rodziców (z Nimi mieszka moja młodsza siostra, która ma 29 lat) zobaczyłam niepodal mojego rodzinnego domu jak Moja Siostra siedziała w samochochodzie ze starszym Panem, który jak na moje oko jest po 60. Dochodziła godzina 20, było już ciemno więc mnie nie widzieli. Najpierw pocałowali się w usta, póżniej gładził Jej włosy i głowę. Co ja mam zrobić i co w ogóle mysleć na ten temat? Nie daje mi to spokoju od wczoraj.

Gość gość
Nic nie rób. Nie twój problem i nie mieszaj się do tego.

Gość stulejarczyk
A co ci do tego, może woli starszych?

Gość gość
Niby nie mój problem, ale to moja Siostra, a facet jest od niej starszy jak na moje oko ponad 30 lat.

Gość gość
A co cię to interesuje? Może jej zazdrościsz faceta. Zajmij się swoim życiem, a siostrze pozwól podejmować własne decyzje. Wiek to tylko liczby, jeśli się dogadują i są szczęśliwi to nic ci do tego.

Gość gość
Stulejarczyk - jak to woli starszych? Coś mi się kojarzy, ze facet ma żonę, Syna i wnuka. Ona ma znależć sobie człowieka w swoim wieku, wyjść za mąż, urodzić dzieci i miec rodzinę, a nie być zabawka dla star******.

Gość gość
"Niby nie mój problem ale" no właśnie żadne ale wśc****a babo. Rozumiem jakby ją zmuszał do pracy w burdelu czy coś takiego a tak to nie twoja sprawa. Siostra jest dorosła i to ona najwyżej będzie po nim płakać.

Gość gość
Ja nikogo Jej nie zazdroszczę. Mam męża od ponad 16 lat i dzieci. Ja chcę dla Niej tylko dobrze

Gość gość
Ale w czym tkwi twój problem? Zazdrosna jesteś czy nienormalna?

Gość gość
I co myślisz że będziesz ją trzymać w bańce mydlanej i ochronisz ją przed złem tego świata? Zresztą nie chce nic mówić ale to raczej ten starszy pan jest w większym "niebezpieczeństwie" bo co taka młoda kobieta widzi w starym facecie? Stary po kryzysie może się zakochał a młoda co na urode czy intelekt poleciała? Pewnie go oskubie na kase i kopnie w du/pe

Gość gość
Nudzi cię twoje życie i zazdrościsz, że siostra żyje nieszablonowo. Ty prowadzisz życie szarej kury domowej, mąż, dzieci- nuda. Siostra musi mieć coś w sobie, że potrafiła zainteresować starszego mężczyznę. Możliwe, że podświadomie uwazasz, że starszy facet ma żonę i dzieci, a może wnuki- przerzucasz swoje obawy, że mąż może zdradzić cię z młodszą.

Gość gość
Nienormalna to chyba jest Ona. Jak młoda dziewczyna może się zadać z zonatym, dzieciatym i wnucztym 30 lat starszym chłopem. Ludzie czy Wy nie rozumiecie, że to jest tragedia. Oni się wczoraj pocałowali, głaskał ją. To już chyba jest bliskość

Gość gość
Autorka po prostu jest zazdrosna że siostra może spełniać swoje fantazje seksualne a ona musi dawać mężowi średnio raz na miesiąc i to jeszcze pod kołdrą i przy zgaszonym świetle :(

Gość gość
Zgadzam sie, nie jest to normalne. Moze on ma duuuzo kasy, albo brakowalo jej ojca? Pogadaj z siostra, bo po co jej dziad

Gość gość
No nie rozumiemy jak dorosła baba wpier/dala sie w nie swój związek. Skończ pier/dolić.

Gość gość
Nawet jak jest z nim dla kasy to co? Nielegalne? Zabronicie?

Gość gość
a mnie sie wydaje,ze autorka martwi sie o swoja młodszą siostre, i to jest zrozumiałe.Ale skoro siostra sama wybrala to nie powinnas sie wtracac porozmawiaj z siostra moze cos Ci powie o swoim zwiazku.

Gość gość
Gość z 14:26 - tu chyba nie chodzi o kasę tylko o brak Ojca. Tata odszedł gdy Ona była malutka. Kiedyś czytałam taki artykuł, że dziewczynki, które nie mają Ojca w dzieiciństwie starają potem sobie same w dorosłym zyciu to zrekompensować

Gość gość
Ty się zastanów dlaczego jesteś ze swoim mężem, bo wpadłaś i od razu ślub, a teraz choćby cię zdradził to z nim będziesz "dla dobra dzieci"? Siostra rekompensowałaby sobie brak ojca, gdyby notorycznie spotykała się ze starszymi mężczyznami-skoro jesteś zdziwiona jej nowym związkiem to raczej tak nie było. Spotkała mężczyznę, który jej odpowiada i się z nim związała, tobie nic do tego.

Gość gość
Moja starsza siostra ma męża starszego o 20lat, a młodsza o 26lat i jakoś wszyscy dają sobie świetnie radę. Co tu wiek ma do rzeczy jak sie ludzie rozumieją i kochają?

Gość gość
No autorka to wsiura i wszystko musi być "to wypada" "to nie wypada". Taki młodszy moher.

Gość gość
A poznałaś już tego faceta że go oceniasz? Czy wiek to jedyny powód? Bo wiesz tobie sie wydaje że on ma rodzine a mi że mieszkamy na Marsie. Nie myl wymysłów z rzeczywistością. Widać że jesteś z innej epoki, dzisiejsza młodzież (+20) ma na takie rzeczy wyrąbane.

Gość gość
Powodem do wszczynania histerii byłoby, gdyby ona miała poniżej 18 lat, a tak to już jest stara, ma prawie 30, od 11 lat pełnoletnia i niech sobie robi co chce.

Gość gość
No tak ja jestem stara siostra z innej epoki. Ona jest młoda i niech się "zaciąga w lata" ze starym chłopem i marnuje młodość, bo inaczej nazwać tego nie mogę....

To jej sprawa !!! Niektóre kobiety wola starszych mężczyzn! Serce nie sluga

Gość gość
Jak po 60 to stary dziad i on tylko może jej kasą zaimponować!

Gość gość
Jezeli to rzeczywiscie milosc to niech kobieta bedzie sobie z kim chce.Raczej nikogo innego tym nie krzywdza.

Gość gość
Ona cierpi na gerontofile...fujjjj..:-(

Gość gość
Może i Jej serce do Niego zabiło, ale Jego do Niej??? bardzo w to wątpie. On stary, cwany dziad, chce wykorzystać i pobawić się młodą lalką, a potem uda na ulicy, że nie zna...

Gość gość
Jaka miłość? Nikogo nie krzywdzą? On ma żonę z którą mieszka pod jednym dachem, a Ona jest dla Niego zabawką i odskocznią od codzienności...