Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra ma romans ze starszym Panem

Polecane posty

Gość gość
Siostra musi mieć coś w sobie, że potrafiła zainteresować starszego mężczyznę. xx Buhaha chyba raczej czegoś jej brakuje, że rówieśnicy się nią nie interesują, a jedynie stary dziad żonaty, co miętoli ją nocami w samochodzie, żeby nikt nie widział.

Gość gość
Gość 10:39 - Przykry, ale jakże prawdziwy kmentarz. Masz racje zajmuje się Nią w samochodzie wieczorem żeby nikt nie widział...Pewnie gdyby spotkali się na ulicy z nienacka to udałby, że w ogóle Jej nie zna... Nie wiem co jest z tą Moją siostrą nie tak. Jest bardzo ładną, wykształconą kobietą. Dziwię się, że żaden rówieśnik sie nią nie zainteresował. Nie wiem jak Ona mogla spoufalić się z tak starym facetem, w dodtaku pewnie jeszcze spotykają się w ukryciu... Płakać mi się chce... Przecież Ona jest do kochania i światu do pokazywania, a nie do ukrywania, poniewierania i ruc****a przez starego zboka...

Gość gość
Rozmawiałam z siostrą wczoraj na ten temat. Wszystkie moje przypuszczenia okazały się prawdą. Facet jest zonaty, dzieciaty i wnuczaty. Z moją siostrą był w sobotę na kawie, a po kawie w samochodzie wymacał ją i wycałował po ustach, twarzy, uszach szyi. Facet ma 64 lata, siostra 29. Od Soboty nie dzwoni do Niej. Mam nadzieję, że to już koniec tej znajomości. Jestem w szoku...