Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U kobiet pociągają mnie typowe babskie zainteresowania

Polecane posty

Gość gość

takie jak kosmetyki, ciuchy, solarium, perfumy. Lubię dziewczyny które oglądają komedie romantyczne, piszczą ze strachu na widok pająków, studiują typowo babskie kierunki jak socjologia czy jakaś filologia, chcą być zależne od facetów, samców alfa itd.

Gość gość
Takie dziewczyny wymagają od samców alfa dużej KASY na wszystkie swoje wydatki :)

Gość gość
Mnie to nie przeszkadza , mam forsy jak lodu. Kręci mnie jak dziewczyna zarabia co najmniej dwukrotnie mniej ode mnie.

Gość gość
Czuję głęboką odrazę do wszelkich babochłopów studiujących na politechnikach, grających w gry komputerowe, mających dziwne, typowo męskie zainteresowania (znałem laskę którą fascynowały pająki). A jak zobaczę że laska więcej zarabia od faceta to już w ogóle jest patologia.

Gość gość
Masz małego i musisz leczyć kompleksy słodką idiotką? Ja np. lubię kosmetyki, sporo wiem o pielęgnacji, ale oprócz tego lubię wiedzieć co w trawie piszczy ( technologia, medycyna ) i sporo zarabiam. Nie chciałabym być zależna finansowo. Wszystkie ofiary przemocy łączy to, że nie potrafią się same utrzymać.

Gość gość
Aha i jestem chrześcijanką. Może dlatego mężczyzna nie jest dla mnie takim fenomenalnym stworzeniem.