Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdarzylo sie wam zobaczyć jakąs znaną kobiete z telewizji na zywo??

Polecane posty

Gość gość

czy one sa naprawde takie sliczne jak w tv wszystkie?

Gość gość
widziałam Olę Szwed...ładna jest

Gość gość
Lodzia z Rancza. taka sama jak w tv. Glownie nieswtety facetow widzialam.

Gość gość
kuzynka widziala Rihanne na lotnisku w Polsce jak byl tu jej zlej slawy pobyt ;) mowila ze totalnie paskudna, dziury na twarzy, po tradziku, paskudna cera, bez makijazu to monstrum. Kolega widzial Dode jak byla przed operacjami jeszcze, mowi ze normalna dziewczyna, owszem ladna ale nie az takie ohoho jak mu sie wydawalo gdy ja widzial w tv. Ale nie wiem czy nie sciemnia.

Gość gość
Widziałam Agnieszkę szulim- bez makijażu chyba była i w dresie, dopiero po chwili ja poznałam. Źle wyglądała w porównaniu do tv. Widziałam Martyne wojciechowska, wyglądała tak jak w tv, naturalnie. I pauline krupicka, jest śliczna na żywo;)

Gość gość
Moja siostra też widziała Dodę na żywo i mówiła że tragicznie wyglądała z bliska

Gość gość
Dorota Gardias na basenie ładna nawet ale bez szału :)

Gość gość
Krzysztof ibisz. Na basenie :) lol. Sredniak;)

Gość gość
Często widuję cielecka i ostaszewska. Ładne są. Widać że dbają o siebie.

Gość gość
gość dziś Widziałam Agnieszkę szulim- bez makijażu chyba była i w dresie, dopiero po chwili ja poznałam x Potwierdzam, miałam "zaszczyt" być z nia na wakacjach w jednym hotelu, gdyby nie mój chłopak nie wiedziałabym, że to ona :)

Gość gość
ale chrzanicie/..doda na żywo podobno mega ładna jest i mega chuda...a szulim aga tez na zywo nie rozni sie od tego co w tv. wszystkie te celebrytki maja sliczne cery i przepiękne zęby...to je wyroznia z tlumu szczegolnie.

Gość gość
Widzialam parę osób na żywo, zazwyczaj w tv wyglądają na wyższe i grubsze.

Gość gość
Powiem tak: jakbysmy wszystkie mialy tyle kasy co Doda, tez bysmy sie wyroznialy z tlumu, nawet i ladnym uzebieniem. Przeciez ona zrobila sobie te zeby. Licowki ma, za gruba forse. Pokazala d..pe, cyca wywalila to i zarobila. Naprawde to dla was autorytet?

Gość gość
doda ma wlasne zęby..na sto procent.. kiedys na instagramie nawet wstawila rtg swych zebow i ma wlasne i zdrowe po dziadkach...takie geny...sama o tym mowila.

Gość gość
Ale ona jest zalosna, zeby nawet rtg wstawiac...ludzie...

Gość gość
Doda ma sztuczne zęby, przecież są na necie jej stare zdjęcia gdzie ma przeciętne żółte zęby, a teraz ma zupełnie inne, białe i kształt inny

Gość gość
P.Racewicz,identyczna jak w tv p.M.Szczesniak,znacznie lepiej niż w tv,rozmowny,uprzejmy,uśmiechnięty Panów z kabaretu Neo-Nówka,tacy sami jak w tv R.Lipko z Budki Suflera,identyko,niski,uprzejmy.

Gość gość
Renatę Dancewicz. Nie sądziłam, że jest tak niska.

Gość gość
A i jeszcze pani Pałys czyli Paździochowa z Kiepskich. Nieuprzejma i, od znajomych z pracy wiem, że wulgarna.

Gość gość
Byłam ma jednej imprezie z jablczynska wyniosła prezes, ale ładna. Był też Sadowski i Guzik oboje mogą sympatyczni.

Gość gość
Ja wiem gdzie mieszka Emilka z pierwszej milosci. Mieszkam niedaleko niej.Nic ciekawego. Czesto widywalam profesora miodka jezdzilam z nim autobusem 142:) I ta co grala Franie Maj w "niani" gdyby nie moj brat nawet nie wiedzialabym ze to ona. A pustaki wierza i chca byc takie jak celebrytki. To jest iluzja!!!

Gość gość
Edyta Jungowska, Maciej Zakościelny, Sebastian Karpiel Bułecka, Joasia Krupa, Zenek Martyniuk. Wszyscy byli zwiedzać miejsce w którym pracuje wiec wyglądali jak normalni przeciętni ludzie :)

Gość gość
Obok mnie mieszka aktorka ktora.gra kinge w "na wspolnej" - na zywo wyglada tak samo.jak w.tv. Kilka razy widzialam tez urszule (piosenkarke) i na zywo wyglada o wiele.starzej.

Gość gość
Jola Rutowicz w realu bardzo drobna chude nogi i wąska talia.

Gość gość
gość dziś ale chrzanicie/..doda na żywo podobno mega ładna jest i mega chuda...a szulim aga tez na zywo nie rozni sie od tego co w tv. wszystkie te celebrytki maja sliczne cery i przepiękne zęby...to je wyroznia z tlumu szczegolnie. xx Taa zwłaszcza pod tą tapetą. xxx Nie. Doda nie ma ładnych zębów, to, że ma wszystkie, nie oznacza, ze nie poprawiane. Ona ma założone licówki. Jak ktoś nie wie co to jest, to niech poczyta. Jasne, ze mega chuda z jej męską sylwetką. Talii brak, sztuczny biust, krótkie nóżki, jest niskopodwoziowa. Dlatego ona się wciska w gorsety na scenie, nosi mega wysokie buty i szpanuje tyłkiem, bo nic innego tak naprawdę lepszego nie ma.

Gość gość
Co to znaczy byc niskopodwoziowa>? Nie wiem czy wiesz, ale wlasnie duzy biust, talia, te gorsety - to cos co faceci lubia najbardziej :)

Gość gość
Doda ma wlasne zeby.widac to po rtg ktore dala kiedys na instagram...nie widac tam zadnych licowek i zatkala geby hejterom.plombe ma tylko miedzy jedynkami chyba bo kiedys miala szpare.

Gość gość
Ja jesienią w Krakowie spotkałam te dwie laski z M jak Miłość (one grają córki Marka Mostowiaka, Natalka i ta druga ruda, nie znam niestety nazwisk). Ta ruda - prześliczna dziewczyna (wtedy jeszcze z długimi włosami), dużo szczuplejsza niż w serialu. Za to ta Natalka - ona z kolei 10xbrzydsza niż w tv.

Gość gość
Dawno temu spotkałem w warszawie Bożenę Dykiel, Natomiast w moim mieście Krzysztofa Cugowskiego, Jerzego Kryszaka, oraz cały kabaret Ani mru-mru

Gość gość
Doda nie ma biustu, ona ma sztuczne protezy. Biust to ma naturalna kobieta. Kim kardiashan tez dala rentgen swojej d**y kiedyś ze niby prawdziwa, a tez ma sztuczna. Co to za problem dac jakieś oszukane zdjęcie na Neta a idiotki w to wierzą, stado baranów.