Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wmoim domu chyba jest duch

Polecane posty

Gość gość
To będzie odwet za to co mnie spotkało.

Gość gość
Napisz co?

Gość gość
I nie myśl, że osobiście pobrudzę sobie ręce.

Gość gość
do wczoraj 20.56 nie dziękuj bo nie ma za co:)świat duchowy na pewno istnieje, mówią o tym nie tylko religie, ale nawet wierzenia poganskie ,okulstyka, parapsychologiai na pewno jest ten Zły, może najpierw poproś Boga o dobrego spowiednika bo to ważne, mówię o spowiedzi i przyjęciu komunii,gdyż to zjednoczenie z Bogiem daje nam ochronę, powiedz spowiednikowi o swoich obawach,o tym,że był elektryk,o swoich obserwacjach,czy ze światłem się powtarza i nie bój się, że nawet myślałaś czy brałaś pod uwagę jakieś swoje zwidy:) , to tylko Cie uwiarygodni w jego oczach i powedz,że prosisz o poradę co dalej?:) Dzięki Eucharystii, Ty sama będziesz bezpieczna, jeżeli faktycznie coś dzieje się w domu. Przed Wielkanocą jest taka msza jak Tridum Paskalne,święcona jest tam między innymi woda,można sobie wziąść i w domu zastosować ,Wiesz głupki się śmieją ale tylko dlatego,że niczego w życiu nie doświadczyli:)Ps Teraz w piątki jest po południu droga krzyżowa weż w Niej udział i idź do tej spowiedzi:) Dodam,że miałem podobne przeżycia:)pozdro

Gość gość
Nie jestem głupkiem :( a śmiałam się bo ktoś nade mną napisał że winowajcą może być anal.

Gość gość
może lepiej byłoby mieszkanie poświęcić albo wezwać kogoś kto je odprowadza , skądś ja to znam :(

Gość gość
a mnie objawił się duch takiego strasznie podlego człowieka ktory wiele zlego wyrzadził w mojej miejscowosci.. stary kawaler.. to tylko przyklam jak moze sie powalić w glowie z nadmiaru nasienia i samotnosci.. w sumie chyba na staresc fiuta mu ucieli jeszcze i po tym zaczal kobiety szukac.. nawet poznal.. ale spal obok grzecznie nawet wtedy kiedy chciala by ja pokryl... zostala mu tylko rurka zamiast fujary :x.. ale nie o tym.. no i w drzwiach..stal ten duch :( i swiecil . i cos gadal.. strach byl duzy az sie czlowiek chowal pod koc :x .. z