Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty z butyonlinesklep.pl

Polecane posty

Gość gość

Witam, Czy ktoś z was zamawiał może buty z tej strony? Ostatnio się właśnie na nią natknęłam. Zauważylam kilka modeli w atrakcyjnych cenach i zastanawiam się czy mieliście styczność właśnie z tą stronką i jaka jesr wasza opinia. Pozdrawiam ;)

Nie znam tego sklepu, a jak chciałam wejść na stronę, to się wiesza, więc ja chyba podziękuję za zakupy... Jak chcesz sprawdzony sklep w którym są buty damskie, to poleciłabym azaway. Co prawda zamawiałam tam tylko raz, ale nie było żadnych problemów ani z dostawą, ani z obsługą, wszystko przebiegło bardzo sprawnie, a buty takie jak na zdjęciu. Bez obaw zamówiłabym tam drugi raz.

Gość gość
u mnie tez link nie dziala;/ nie przekonuje mnie cos, z czym mam problem od samego wejscia na strone. Ja z siostra zamawiam buty online zawsze na multu.pl - jeszcze nigdy nic mnie tam nie zawiodlo :) przesylka zawsze na czas, a buty naprawde odjazdowe :)

Gość gość
ja szczerze to chyab wolę w stacjinarnych sklepach kupować buty

Gość gość
ja stacjonarnych sklepów właśnie nie polecam, bo ceny mają jak kosmosu, oszukują na wyprzedażach itp. JA większość moich rzeczy, w tym główne butów zakupiłam na stronie https://multu.pl/kobiety-home Ceny bardzo fajne i zawsze zamówienie szybko dociera

Gość mecenaska71
Tutaj https://www.apia.com/pl_pl/damskie-buty-c.html macie namiar na sklep internetowy APIA, w którym można zakupić ekskluzywne obuwie damskie . Są tam buty z najwyższej półki. Ich jakość jest naprawdę świetna, więc z pewnością każda zakupiona para spełni nasze oczekiwania.

Gość gość
zamawiałem raz,przysłali nie te .jak im odesłałem to nic ani zwrotu pieniędzy ani butów.Nawet maila nie da się wysłać.jakas ściema-nie radze u nich kupować!!!!!!!!!!!!