Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne objawy po tabletkach anty

Polecane posty

Gość gość

Od 16 tyg biorę tabletki. Okres mam już 16 dni mimo że miałam zazwyczaj 4 Jest mi słabo A dziś doszły nowe objawy. Okropne skurcze łydek. Nie mogę ustach na nogach bo są tak napięte. Ból z tyłu z lewej strony przy oddychaniu. Lekarz kazał mi wybrać opakowanie do końca i dopiero później odstawić. Ale ja się martwię. Jest coraz gorzej. Z każdym dniem czuje się gorzej. Psychicznie jestem u kresu sił. Ciągle jestem zła albo płacze. Nie widzę w niczym sensu. Czy mogę odstawić te tabletki już?

Gość gość
Od 16 dni. Nie tygodni.

Gość gość
jak masz się męczyc pewnie ze odstaw,uzywaj gum,nie ma seksu wartego meczarni i zdrowia

Gość gość
Tabletki biorę że względu na problemy z cera. Przy moim samopoczuciu sex mi nie w głowie choć faktycznie z łóżka dziś nie wychodzę.

Gość gość
Odstaw i idz do lekarza. Koniecznie idz do lekarza! Czy masz problemy z uk.krążenia? Z zakrzepicą? Czy w Twojej najbliższej rodzinie ktos jest (byl) chory na serce?

Gość Akonkte
Dziewczyny, oczywiście, że jeśli odczuwamy jakieś dziwne 'rzeczy' po tabletkach antykoncepcyjnych, nawet jeśli nie mamy przekonania, że to jest właśnie z tego powodu, trzeba skonsultować to z lekarzem. Przecież to są hormony, spora ingerencja w nasz organizm. A przecież może się okazać, że tabletki są jednak źle dobrane. Bo dobrze dobrane nie powinny powodować skutków ubocznych.

Gość babbinka
Przez pierwsze 3 miesiące organizm się dostosowuje, więc różne rzeczy mogą się dziać. Po tym czasie powinny ustąpić, jeśli tak się nie dzieje to najlepiej pójść do lekarza, bo pewnie konieczna będzie zmiana.