Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Urocza wiedźma

Czy ktoś może mi wytłumaczyć??

Polecane posty

Gość gość
Zj****e technicznie forum: wystarczy zrobić dwie spacje i jest podszyw:O Zrób nick z kreską na dole zamiast spacji. Tylko szybko;)

Rozumiem :o Ostatnio parę razy natknęłam się na walkę o to żeby się podpisywać, rejestrować nicki, krytykuje się pomarańczowych na każdym kroku. Jaki sens ma rejestracja w takim razie? Miałam ochotę czasem popieprzyć o głupotach, ale zaczynam mieć wątpliwości czy jest sens robić to na stałym nicku :o

No cóż. Ostatnia próba. Dzięki gościu za informację. Dajesz nadzieje, że jednak normalni ludzie jeszcze czasem tu zaglądają.

Gość gość
Cyrk na kółkach :D

Gość gość
Na pewno doczekasz się silnego hejtu. Będzie Ci trudno, szczególnie jeśli bedziesz sama.

Gość gość
Teraz będzie trudniej podszyc:) Zresztą w razie wątpliwości można kliknąć na profil i sprawdzić kto pisze. Nie ma za co:)

Gość gość
Nie przejmuj się też wmawianiem Ci, że jesteś starą uzytkowniczka na nowym nicku, tu spotyka to każdą:) Trafiłaś tu u schyłku forum, bo zostal tylko syf, wiec pewnie się rozczarujesz:)No ale milej zabawy;)

Gość gość
To po co tu zaglądasz stara wyhadaczko? Awatar ociekające seksem sobie jeszcze wklej :-D Bo przyjdzie Wilk i cię zapnie od tyłu bez pytania i zgodę :D

Gość gość
Już masz pierwszą psycholkę z hejtem;) Czyli właśnie: dobrej zabawy🖐️;)

Gość gość
A zaglądam żeby się z takich jak ty pośmiać;) z forum wzięłam wszystko na co miałam ochotę😴🖐️

Gość gość
Kiedyś to tu byli fajni ludzie, w tym faceci,wiem cos o tym;) Ale próbuj, może akurat ktoś fajny się trafi:)

Gość gość
Fajni ludzie daaawno odeszli bo życie jest ciekawsza niż hejterskie forum z przebranymi kurfami i onanistami 🖐️:-D

Gość gość
Zawsze warto próbować. Wiem coś o tym. Ale na kogo trafisz? Uważaj, żebyś nie żałowała. Postępuj ostrożnie, krocz rozważnie. Uda się.

Gość gość
Widzę, że więcej osób "wie coś o tym" i chyba za bardzo się wczuwa (krocz rozważnie ;) ). Ja się już zegnam, milego forumowania;)

Gość gość
21.44 Te "k***y" i ci "onanisci" niekiedy odchodzili stąd razem;) Zostały własnie takie "fajne" jak ty;)

Gość Wiedźmo
Czyś ty aby nie ustawiła naiwnie prostego hasła? To by było proste wytłumaczenie "informatycznego cudu".

Gość profesjonalny podszywacz
tak, miała hasło "1234" :classic_cool:

Gość gość
No więc podszyj się! Albo twój profesjonalizm cienki.