Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog rozpiął rozporek ...

Polecane posty

Gość gość

Chodź tutaj idioto. Pouczaj nas, jak się zabezpieczyć przed ponurymi, obleśnymi typami w białych kitlach. Ciągle jesteśmy niedouczeni. Odwdzięczymy ci się poradami, jak umknąć białokitlowym czającym się z kaftanami bezpieczeństwa.

Gość gość
D*upek.

Gość małła
Nie tylko ginekolodzy molestują i gwałcą. Urolog i onkolog jest ostatnim przebojem. Nie chodzę do facetów lekarzy. Chodzę z chłopakiem mam podwójne zabezpieczenie.

Gość gość
A ja chodze do takiego z ktorego jestem bardzo zadowolona i rozporka on przy mnie nie rozpina, bo jak wchodze do gabinetu to juz rozporek ma rozpiety. To moge zaraz robic co do mnie nalezy, a potem to juz robi to po co przyszlam a ma dobry sprzet do tego badania jeszcze nie nie zawiodl, oby jak najdluzej tak mnie badal

Gość gość
W gumce, czy bez gumki?

Gość gość
Ten obsesjonat chyba cały czas kontroluje ero, bo już po 6 minutach od mojego wpisu dał wyraz swojemu gniewowi. Wariaci są bardzo drażliwi.

Gość gość
– Cześć, psie – Anna gładko weszła w rolę i zaczęła trajkotać. – Jaki seks najbardziej lubisz? Arek chrypiał, sapał i rzucał jakieś obleśne uwagi, a ja miałam ochotę zwymiotować. Tymczasem Ania była w swoim żywiole – pytała o wymiary, zdradzała swe fantazje, aż Arek wydał stłumiony jęk i rozłączył się. Telestosunek kosztował go 50 zł.

Gość gość
Mnie mama polecila swojego gino ona chodzi do niego juz 20 lat i jeszcze nie slyszalam zeby nie byla zadowolona mowila mi ze ma swietny sprzet jest inteligentny i nie oszukuje.Dalam sie namowic i poszlam i przy pierwszym badaniu mama byla przy mnie zeby mnie nie skrzywdzil. Wspaniale mnie przebadal nastepny termin ustalil i powiedzial ze jak przyjde sama to mnie mocnie i dokladniej przebada. Gdy poszlam na umowiona godzine to on juz czekal na mnie i sprzet tez juz mial przygotowany, chwalil sie ze moja mame wczoraj w hotelu walil ze az piszczala, i czy ja chce byc badana w tym drugim gabinecie.Odpowiedzialam ze tak

Gość gość
Nich mowia co chca ja nigdy nie pojde do innego ginekologa, mam najlepszego na swiecie zawsze jestem dokladnie przebadana i bardzo zadowolona,Umi sie obchodzic z swoim sprzetem

Gość gość
Jestem facetem i myślę że szkoda że mi żadna lekarka nie rozpięła rozporka i mnie nie molestowała :(

Gość gość
Napewno duopy by ci nie dala bo lepszym to robila