Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romantyczne historie czyli jak poznaliście swoje drugie połówki

Polecane posty

Gość gość
brałbym taka zone z biedronki 8)

Gość gość
i cisza czyli wiekszosc kafeterian to zawistne kochanki i single

Gość gość
Wypraszam sobie, ja mam baby na kopy, tylko nie chcę z tyloma świniami się babrać w g*. :)

Gość gość
Tak, zawistne single i kochanice? A nie przyszło do głowy temu, kto to napisał, że jak mam rodzinę, dom, pracę, obowiązki to nie mam nic lepszego do roboty, tylko pisać bajki na forum. Żeby się komuś nie nudziło, nara ☺

Gość gość
Ja poznałam męża przed internet. I to w sumie przypadkowo bo weszłam tam żeby się czymś zająć.

Gość gość
gość dziś Tak to co robisz o tej godzinie na forume :classic_cool: bolca na boku szukasz :D:D "mezatko":D

Gość gość
a co to za d/u/p/e/k bredził o 1:23? Ciekawe co by taki zrobił jakby mu dziecko całą noc ryczało, bo ząbkuje? Nic, tylko siedzieć i czytać coś. Do łóżka nie warto się kłaść, a takiemu zbokowi jakieś bolce w głowie. Szczęście, że nie spotkałam takiego idioty, tylko normalnego. Poznałam jeszcze w liceum. Na wycieczce szkolnej siedzieliśmy obok siebie w teatrze i tyle. Coś tam rozmawialiśmy, potem w szkole też, tylko koleżeńskie relacje. Studia w tym samym mieście, zaczęliśmy się spotykać jakieś 2 lata po maturze i tak zostało

Gość gość
Niech mnie ktoś oświeci, co ma piernik do wiatraka? Znaczy, że jak ktoś ma żonę, męża to nie ma prawa pisać na forum. Ciekawe o co takiemu chodzi. Przysięga małżeńska nie zawiera treści: "... i ślubuję ci, że nie będę pisać z nikim, na żadnym forum..."

Gość gość
czy wypada czepiać się żony, że korzysta z neta? No, chyba nie bardzo. My też w szkole się poznaliśmy. W maturalnej klasie. Były próby poloneza przed studniówką i to wtedy. Nasz ślub był po 6 latach znajomości. Na razie nie mamy dzieci, może kiedyś będą ☺

Gość gość
Sa inne portale do " szukania " wedle upodoban . A tu mozna poczytac niektore zmyslone historie , niektore prawdziwe , posmiac sie lub doradzic i tyle . Taki zapychacz czasu .

Gość gośćNemo
Ja swoją drugą połówkę poznałem dopiero na mecie,bo wszystkie monopolowe były już zamknięte.a pić sie chciało,oj chciało

Gość gość
dokładnie, taki zapychacz czasu, co mi szkodzi poczytać czasem i odpisać komuś, może w czymś pomóc. Poza tym jedni piszą lepsze historie niż scenarzyści seriali, które nie chcą się skończyć ☺