Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romantyczne historie czyli jak poznaliście swoje drugie połówki

Polecane posty

Gość gość

Ja poznałam na Proteście KoD-u

Gość gość
jakie tam połówki? nie ma połówek są ludzie, którzy, jak wszyscy rozstają się po to by spotkać kolejnych itd.... takie jest życie :P

Gość ministran
Jak miałem 12 lat i byłem ministrantem to śpiewałem w chórze. Kiedyś ksiądz proboszcz po próbie zaprosił mnie na plebanię i powiedział, że mam cudny głos a żeby go polepszyć powinienem często pić taką gęstą, białawą wydzielinę z siusiaka - najlepiej bezpośrednio - że muszę wziąć siusiaka do ust, trochę possać i sama poleci. Od tej pory robiłem to przynajmniej 4 razy w tygodniu. Potem doszło jeszcze wkładanie siusiaka do pupy - żeby podobno lepiej przepchnąć powietrze z jelit do przepony i przez to lepiej śpiewać. Ale głos i tak mi się zmienił po kilku latach i już tak ładnie nie śpiewałem :( ksiądz proboszcz stwierdził, że widocznie nie byłem godzien :( nie wiem co robić...

Gość gość
10:26 hahahaha co za niesamowita historia. bardzo romantyczna....;)

Gość gość
cebule chwalić się :classic_cool: a nie tylko obrazac i pluć jadem :classic_cool:

Gość gość
Ja poznałem swoją kobietę :classic_cool: w Biedronce

Gość gość
z autobusu uśmiechnęłam się do jego brata a on myślał że do niego, przyjechał zaprosił i.... :P

Gość gość
czyli większośc kafeterian to samotne frustraty :(

Gość gość
a ja poznałam wŻabce :P

Gość chyba twoje smutne zycie
:P jakie tam połówki? nie ma połówek są ludzie, którzy, jak wszyscy rozstają się po to by spotkać kolejnych itd.... takie jest życie jezyk.gif

Gość gość
Rok 2009. Tata w szpitalu pamiętam kupiliśmy nowiutki samochód z salonu bmw rocznik 2008. No i jadąc z badań wstapilam do taty wyjeżdżam a tu jakiś debil wp******il się we mnie -myślę super gościu, ojciec mnie zabije. Wysiadłam i od razu zaczynam się drzec 'jak jezdzisz debilu? ' :-D do śmiechu mi nie było, wysiadł oczywiście sory sory wzywamy policję czy co robimy. Ja taka wkurzona mowie nie wiem, no ale dobra przyjechała policja spisała, potem pojechali. przyszedł pod samochód i mówi że przeprasza gadka szmatka. I ten tekst 'ej może pójdziemy na kawę? Tak na zakończenie tego wszystkiego ' w sumie myślę czemu nie facet boski mimo iż zł jestem i się boje taty. Ale jakoś było, 4 lata później pojechaliśmy jak ktoś się domyśla tym oto autem do ślubu :-D :-P :-P :-D :-P

Gość gość
w lesie siedzicie albo w jakimś zakładzie zamkniętym, czy jak? Każdemu się coś do d/u/p/y przyklei, najczęściej już w szkole średniej. Żadna tam połówka. Masz chcicę i chcesz coś wyrwać, normalka. Czego od razu jakaś poezja i romantyzm do tego. Każdy żyjący jest potrzebujący. Z jednymi łatwiej, a drugim trzeba nagadać p/i/e/r/d/ó/ł, a one łykają. Takie szukające męża i miłości właśnie i romantyzmu w każdym pierdnięciu ☺

Gość gość
Połówka 😠 :classic_cool: pff kootas do tej tzipki pasuje jak do zadnej innej 😴 jakby był dla niej stworzony :classic_cool: samiec i samica pasuja do siebie maja mnostwo tematow itd nie potrafia zyc bez siebie :classic_cool: a nie zaspokajanie .. zwal se kapucyna patafianie

Gość gość
Z doopy strony. W łóżku po imprezie. Potem się okazało, że się nam ze sobą nie nudzi i tak zostało

Gość gość
no, nie zawsze samiec z samicą. Mylisz się koleś. To już nie jest obowiązujący standard

Gość gość
pfff.. ja jebe obsrany dupodaj jakiś przylazł :(.. spadaj dziadygo to dział uczuciowy hipisie z chlamedią

Gość gość
Jak znaleźć jakąś ofiarę, żeby pasować do siebie jak dwa półdupki? Piszcie mądrale ☺

Gość gość
życie pokaze ide walic na redutuba Nara To ja specjalista od seksu po imprezie

Gość gość
jak już to chlamydia, stwierdzam tylko fakt, że teraz jakaś moda na gender, gejów i lesbijki. Do tego niedouczone bydło, którego nikt nie chce

Gość gość
ja też spadam. Nieuki jakieś "chlamedia" i wszy na mózgu. Takie wytworne towarzystwo, w sam raz na uczuciowy, nara ☺

Gość gość
O literówkę się czepiacie :( smutne ze po imprezie i od razu seks,, takie latwe bez zdobywania tylko takie spuszczacie z krzyża :9 zalosne :-| facet nie jest wyjatkowy a kobieta to juz w ogóle bo mozna zamienic takich partnerow nawet podczas wizyty w markecie :D

Gość gość
rady szuka jak poznac Phii.. z wygladu podobny do kazdego chopa taki chłop jest tak samo jak i taka baba do kazdej baby podobna, dwa cyce, oczy tylek itd nos i usta brwi rzesy, paznokcie wlosy jakies znaki szczególne.. masakra.. jak poznac :D:D:D:D rysopis już dostałaś.. w sumie to baba byla. to tera chlopa.. wlosy, cyce mniejze ( no chyba ze gruby to moga byc wieksze nawet) dwa jaja, kiedlbasa wlosy oczy usta nos jezyk itd

Gość gość
Na portalu sympatia. Mieszkam w UK po 25 urodzinach dopadł mnie dołek bo rozstalam się z toksyczego związku który trwał 6 lat.. miałam dola uciekała w prace, mieszkałam sama i czułam się okropnie samotna. Szukałam osoby z którą mogłabym po prostu porozmawiać i się zalogowałam - brzmi kosmicznie he bo dotąd wysmiewalam taki portal i takie szukanie drugich osób. Założyłam konto o którym zapomniałam na jakiś tydzień potem weszłam wiadomość od niego-namiar na niego.. zaczęliśmy rozmawiać.. nie były to normalne rozmowy były ciągle za krótkie.. okazało sie Ze on tez na wyspach... w stolicy.. 180 km ode mnie. Rozmawialo się nam tak łatwo swobodnie.. po pierwszej wymianie zdań pojawiało się milion podobieństw w dosłownie kazdej dziedzinie życia. W Polsce jak wyszło mieszkamy dokładnie tyle samo od siebie co tu. Studiowalismy to samo tylko na sąsiednich uczelniach. Nie minęło długo a ja już po prostu czułam ze to on.. zwłaszcza jak zaczęły się pogaduchy na Skype do 1-2 w.nocy. ciągle miałam w głowie to ze to jest ten mój jedyny na całe życie i nie ma opcji żeby się nam nie udało. Minęło 21 dni. Pierwsze spotkanie - rzucilismy się sobie na szyję.. i sielanka trwała zero barier czuliśmy się tak dobrze ze sobą. Spędziliśmy razem 3 dni.. każdy kto by to usłyszał powiedzialby ze jesteśmy nienormalni. W ostatnim dniu lezelusmy na sofie przytulEni on tylko spojrzał na mnie i powiedział wiesz.. oczy mu tak błyszczaly i sie zaszklily a ja wiedziałam co chce powiedziec.. tak wiem.. powiedział kocham Cię.. a ja się rozpłakalam bo czułam do niego to samo.. po 21 dniach wiedzieliśmy ze chcemy być razem do końca chocby nie wiem co.. aa co więcej okazalo się ze 5 lat wcześniej spotalismy się.. nie zamienilismy ze sobą ani słowa mój wówczas były chłopak studiował tam gdzie On i byłam w tym mieście na weekend. A On pracował w pubie dorabiając do studiów jako kelner.. oblalam się piwem mislam na sobie granatowa apaszke w groszki o on ta sytuacje pamiętał.. a ja jak tylko o tym powiedział odnalazłam w komputerze zdjęcie z tantwgo weekendu z tamtego pubu w tej właśnie apaszce i to nie może być przypadek ze znowu stanęliśmy na swojej drodze.. musielismy 2 tys km od domu wyjechać podjąć tyle decyzji żeby być tu gdzie jesteśmy teraz i mieć siebie. Widywalismy się później co tydzień każdy weekend razem mimo km mimo obowiązków Po kolejnych 3 tygodniach zadzwonił do mnie i powiedział ze on dłużej nie może mieć mnie na odległość ze zdecydował ze rzuca Londyn rzuca swoją stała prace przyjaciół i wszystko i się przwprowadza tu. Ja byłam gotowa zrobić to samo i tego samego dnia wcześniej mająć te same odczucia juz pisałam wypowiedzenie. Zamueszkalismy razem. I było i jest cudownie. W każdym najmniejszym aspekcie naszego życia. Jestem największą szczęściaRa ze mam tak cudownego mezczyzne przy swoim boku. Niczego sie w zyciu nie boje bo wiem.ze mogę zawsze na niego liczyć i zawsze będziemy mieć siebie wiem ze razem.możemy wszystko. W styczniu tego roku poprosił moich rodziców o moją rękę i zadał mi najwazniejsze pytanie. W 2018 bierzemy ślub. A w lutym - zobaczyliśmy nasza miłość po raz pierwszy zwizualizowana.. dwie rączki dwie nóżki i bijące serduszko na ekranie monitora usg.. cząstka mnie i cząstka jego - nasze największe szczescie. Czasem się kogoś spotyka i wie się od razu ze to na ta osobę czekało się całe życie.. ja czekałam i tęsknilam za nim 25 lat i 1 miesiąc. I nie żałuję nic wiem ze warto było popełnić tyle błędów i wylać oceany łez. Przy nim dopiero pierwszy raz mówiąc kocham Cię wiedziałam co mówię i ze to na prawdę jest to.. ze to nasze uczucie istnieje. W chwili kiedy świat wydawał mi się czarny.. życie pozbawione sensu dostałam wszystko co najwazniejsze. Mam już wszystko o czym marzyłam. .

Gość gość
o Matko :o ale dłuuuugie :o Gratulacje 😴

Gość gość
12:39 fajna historia :) Brzmi jak przeznaczenie i jeszcze to , ze spotkaliscie sie wczesniej . Niewiarygodne , ze pamietal sytuacje z apaszka w barze :)

Gość jak jest fajny normalny temat
to nikt nie pisze :( 😭

Gość gość
w rosmanie

Gość gość
Poprosilam kolege z pracy aby poszedl z moja koleznka na wesele do znajomych, bo byla sama...Powiedzial OK, ale spotkajmy sie najpierw abym mogl ja zobaczyc...przyszedl z kolega, ja z Ta kolezanka, nie przypadli sobie do gustu, za to ja i jego kolega bardzooo ! Jestesmy malzenstwem juz 11 lat ;))

Gość gość
no i dobrze no wiec zony co robicie na forume :classic_cool: