Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co 2 facet zdradza po ślubie

Polecane posty

Gość gość

wina rozwiązłości seksualnej i seksu przed ślubem

Gość gość
Wina wszystkiego jest feminizm. Feminizm rozbudzil negatywnie seksualnosc kobiet a rozwiazle kobiety maja negatywny wplyw na wychowanie i wartosci mezczyzn.

Gość Pęd Sosny
Winien temu jest ślub. Bez poczucia kajdan na nogach, nikt wolności by nie szukał. Miałby ją codziennie, u boku ukochanej osoby. Tyczy się to zarówno mężczyzn, jak i kobiet. :) PS. Co? 💤

Gość gość
faceci zdradzali, zdradzają i zdradzać będą taka jest męska natura, tak to ewolucja zaprogramowała i nic do tego nie mają śluby, rozwiązłości, feminizmy czy bóg wie jakie jeszcze głupoty

Gość gość
ma wpływ rozwiązłość seksualną i nie czekanie z seksem do ślubu

Gość Pęd Sosny
gość dziś Męska... stwierdzona przez kobietę, ew. jakiegoś k****arza. :)

Gość gość
Mężatki też zdradzają /statystycznie 1 na 3/

Gość gość
Ale przecież to wy kobiety rozkładacie nogi przed nami.

Gość gość
s********j krzywonoga szmotto obciągać fiutka swojemu księgowmu

Gość gość
Najczęstszą przyczyną rozwodów jest małżeństwo.

Gość gość
Tak jak przyczyną głodu jedzenie?

Gość gość
zdradza, bo myśli tylko przyrodzeniem tylko nieprawiczkowie którzy uprawiali seks przed ślubem zdradzają

Gość Pęd Sosny
Rescator555 dziś Ty nie masz tego seksu wcale... Gdybyś jednak, hipotetycznie miał, to co? Zdradzisz, gdy zacznie ci go brakować? Jesteś zwierzęciem? (pytanie retoryczne) Nie zdradzisz. Skończysz z suchą, nienamiętną prawicą, dopiero wtedy weźmiesz się za lewicę. Proste, uczciwe i logiczne, już za tobą zresztą. Stalowowolski brandzlotechniku, teoretyku.

Gość Pęd Sosny
Rescator555 dziś Wiem tyle, że go nie ma, więcej nie chcę. :classic_cool:

Gość ina®
gość dziś "Statystyki" wyssane z palca.;)

Jak ktos ma zdradzac, to bedzie zdradzac, malzenstwo nic do tego nie ma.:)

Gość gość
Wielkie p*****lamento, że co 2 po ślubie zdradza. A z kim to robi? Z drugim facetem? Robi to z jakąś szmatą, najczęściej mężątką.:O

gość dziś Gowno prawda. Ktos mi bliski byl w zwiazku ze swoim pierwszym chlopakiem (potem narzeczonym) przez 6 lat(od samego poczatku liceum) i w koncu w chwili kryzysu zdradzila go z kolega, bo jak mi "tlumaczyla"-chciala zobaczyc jak to jest byc z innym, sprobowac czegos innego. Wszystko szybko wyszlo, bo nie wytrzymala, gryzlo ja sumienie. Oczywiscie chlopak ja rzucil, ona to bardzo przezywala i zrozumiala, ze go kocha. Po paru mies zakochala sie w innym, wzieli dosc szybko slub i wiem ze jest szczesliwa-to jej trzeci facet, w czasie tych miesiecy podobno nikogo nie bylo i wydaje mi sie ze byla szczera.:)

Gość Pęd Sosny
"Oczywiscie, malzenstwo nic do tego nie ma. Zreszta najwiecej zdradzaja kawalerowie." Kawalerowie siłą rzeczy - zdradzać nie mogą. Mamy 2017 rok i czas uaktualnić nieco swój słownik. Kawalerowie są sami, bez kobiety, w każdym możliwym, nawet lewackim znaczeniu tego słowa - mogą wszystko, są wolni. Kawalerem nie jest nikt, kto choćby dziewczynę ma. Bo jeśli ma, jest to już konkubinat, pewne zobowiązania - w których zdrady i wolności, jaką masz na myśli - nie ma. Nigdy tego, lewe pedały chucią kierowane - nie ogarniecie.

to ze ten post "gość dziś zdradza, bo myśli tylko przyrodzeniem tylko nieprawiczkowie którzy uprawiali seks przed ślubem zdradzają" to kompletna glupota, bo z pierwszych powaznych zwiazkow rzadko cos wychodzi.:) Tamta byla tego przykladem, czy tez inna para ktora znam- rozstali sie kilka mies po slubie, byli dla siebie pierwszymi partnerami.:) Ps. dzieckiem nie jestem. ;)

Rescator555 dziś Tak w ogole to nie zwracalam sie akurat do Ciebie, nawet twoich postow nie czytalam, ale ubawilam sie kiedy to zrobilam.:D

Gość gość
dziś badanie naukowe mówią, że najtrwalsze są związki jak partner i partnerka są jedynymi partnermi seksualnymi co innego jak facet sypiał z kobietami nie wytrzyma przy jednej i prędzej czy później zdradzi nie ważne czy jest seks czy go nie ma.

"Rescator555 dziś Nie, przyczyna glodu jest brak jedzenia i wtedy go sie szuka. Podobnie przyczyna niezaspokojenia seksualnego w zwiazku jest brak seksu i szuka sie go poza zwiazkiem." x Nie chcialabym miec nic wspolnego z facetem ktory tak mysli.:)

Gość gość
Jesteś dzieckiem bo masz 20 lat gówniaro co ty możesz wiedzieć o życiu.

Gość gość
Z pierwszych poważnych związków zawsze coś wychodzi widzę po znajomych więc nie pleć głupot.

Gość gość
faceci są w związku nie z miłości tylko dla seksu

Gość gość
Czyli jesteś *****czem normalny facet potrafi kontrolować popęd

Gość Pęd Sosny
gość dziś Można mieć lat 9, 10, k***a 15, i już być świadomym bez doświadczeń własnych, że pewnych rzeczy dzisiaj lub w przyszłości nie powinno się robić, bo można skrzywdzić, mogą zaboleć. Rozum, po prostu. :) edit: Prawacki, przegrany dziś rozum. :classic_cool:

Gość gość
facet który sypiał wcześniej z wieloma kobietami nigdy nie będzie wierny pewnego dnia i tak cie zdradzi.

Gość Pęd Sosny
Rescator555 dziś Które statystyki? Gejmus.pl czy Homohomini? :D