Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M. przestałeś mnie kochać?

Polecane posty

Gość gość
ty nigdy nikogo nie kochałeś!

Gość gość
a faceci też łysieją i siwieją i co???? jakoś kobieta nie rzuca go od razu, bo kocha go całego chociaż lysieje...

Gość gość
ANo własnie dobrze napisałas bo sadze ze jestes kobieta kobieta kocha nawt starego oblesnego ale facet?Niestety nie jest w stanie kochac takiej kobiety ktora sie starzeje nie bez powodu zakoc***a sie w mlodszych i zawsze slicznych brtzydkie i grube nigdy nie sa kcohane przez mezczyzn

Gość gość
idź się lecz! i naucz pisać...

Gość gość
Lecz?A kim YTy jestes że tak mowisz do mnie?Kobieta?Prawda boli o waszych kochanych mezczyznach?Skoro w milosci nie liczy sie wyglad tylkoi piekna dusza to dlaczego żaden mezczyzna nie jest w stanie zakcohac sie w grubascelub bardzoi brzydkiej lasce?No chyba że ma fajne cialko odpowiedz bo ja nie znam faceta ktory by sie zakcohal w brzydkiej grubej lasce

Gość gość
musisz być tą, jak mówisz: grubą, brzydką babą i mieć złe doświadczenia. Ale pamiętaj: każda potwora, znajdzie swego amatora!!!

Gość gość
Ha ha jestem facetem i widze jak jest nikt grubych nie chce ani brzydkich tylko baby wmawiaja sobie ze mezczyzni sa tacy ze kochamy was takie jak jestescie otoz nie my kochamy tylko wasza fizycznosc naiwne oslice

Gość gość
to straszne, co piszesz...i dlatego tyle nieszczęść na tym świecie...ale spokojnie...gdy są piękne zachodzą w ciążę i mają dzieci, a potem was dziadów nie potrzebują, bo mają dzieci, barany! kobiety się zbawią a mężczyźni będą potępieni...

Gość gość
Straszne?Ale ja pisze przynajmniej prawde a wiekszosc udaje super wrazliwych i uczuciowych a uczucia sie koncza wraz z uroda i pieknym cialkiem kobiety

Gość gość
uczucia kończą sie, gdy ktoś kogoś zdradzi! a ciało nie ma nic tutaj do powiedzenia mądralo!

Gość gość
A kim jestes kobieta czy mezczyzna ze nazywasz mnie madrala?

Gość gość
jestem nie-brzydką kobitką! dobranoc!

Gość gość
To jest tylko Twoja prawda ośle a to, że Twoje uczucia mijają wraz z urodą nie znaczy wcale, że tak jest u wszystkich jak też nie wszyscy są osłami :P

Gość gość
No własnie wiec oszukuj sie dalej ze jak facet pokocha to bedzie kochac cie nawet jesli uroda przeminie pewnie dlatego jestes oburzona bo mkasz nadzieje ze mezczyzna zawsze bedzie cie kcohał a tak to niestety nie działa uroda minie i milosc tez mija zreszta poczytaj sobie komentarze zakcohanych mezczyzn kazdy pisze że jest mlodsza i bardzo piekna jak sie zakcoha szczegolnie platonicznie a taka milosc jest szczera bo ten ktos twierdzi ze kcoha bo jest z ta osoba to czesto mowi tak bo mu wypada tak mowic a nie inaczej

Gość gość
jaki cel twoich wypocin? może taki, co? - wzbudzenie kompleksów u kobiet po 40-tym roku życia - usprawiedliwienie męskich rozwiązłości i zatarcie wszelkich granic w męskim myśleniu i zwierzęcym upodleniu (poddaniu się popędom) - spowodowanie rozwodów, niechęci do małżeństwa i lęku w każdej miłości Teraz, każdy, kto kocha, niech się tylko boi i będzie przygotowany na dzień porzucenia. O Ty! powinni cię zamknąć za twoją propoagandę

Gość gość
Mam w nosie komentarze "zakochanych" osłów a M. nie przestał mnie kochać ...

Gość gość
dlaczego nie jesteś z M.?

Gość gość
ależ od zawsze jestem z M. ;)

Gość gość s
K jest z M?to super!!"

Gość gość
tak, od zawsze myślami i telepatią jestem z M.

Gość gość
Tak też, ale tylko wtedy gdy M. nie jest tuż obok mnie ;)

Gość gość s
Znam to uczucie też tak mam z kimś.

Gość gość
Tak też, ale tylko wtedy gdy M. nie jest tuż obok mnie oczko.gif - a jest teraz obok?

Gość gość
M. tęskni

Gość gość
Ja tez tęsknię kochany M. Dziękuję Ci za to, że nie przestałeś mnie kochać.

Gość gość
nIKT NIE SIEJE PROPAGANDY NIESTETY ALE TAKA JEST PRAWDA MEZCZYZNI KOCHAja głownie za wyglad i poiekne ciało nawet jesli na sile tweierdza ze charakter tez jest ważny,wiec dlaczego mezczyzni nie chca kobiet brzydszych grubych przeciez nie zna granic!A jednak dla nich zna granice nawet jak juz kobieta przytyje 5 kilo mozecie sie oszukiwac ale takie sa fakty gdyby tak bylo rozowo jak piszecie tp faceci zakochiwlali by sdi we wszyskich kobietach a niestety zakcohuja sie tylko w tych pieknych zgrabnych i mloduych nikogo nie doluje ale czy tak nie jest?

Gość gość
OPk nie jestem facetem ale popatrzcie kobiety kazdy facet nawet na tym forum pisze że chce mloda ladna sikse gora 21 lat oni nie potrafia kochac tylko za mlode szczuple piekne cialko potrafia a jak kobiea sie zmieni do wyrzucaja ta kobiete jak psa

Gość gość
Kochającemu facetowi 5kg nie przeszkadza!

Gość gość
Nie mam czasu, powiem tylko: jesteście/my ludźmi ciała a nie ducha. Dopóki nie odkryjecie swej duszy: za ciało w ogień pójdziecie!!! Miłość to tajemnica. Miłość dotyka ludzi, którzy żyją w łasce. A wy nie macie chyba z tymi rzeczami nic wspólnego, w zwiazku z tym powyższe paplaniny - które ja dogmatem nie nazwę. Miłego dnia.

Gość gość
Coś w tym jest co piszesz autorko... ale większość ludzi myli miłość z motylkami i to jest problem. I latają za tymi motylkami od związku do związku