Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wesele Ruda Śląska

Polecane posty

Gość gość

Witam. Proszę o informację gdzie najlepiej zorganizować wesele na terenie Rudy śląskie. Słyszałem o domu przyjęć Omega z Kochlowic. Czy ktoś coś słyszał na jego temat. Z góry dziękuję i proszę o ewentualne propozycje.

Gość gość
Małe prawdopodobieństwo że trafi się tu ktoś z R.Ś. Ale jak wpiszesz to w g00gle to wyrzuca różne listy, potem sprawdzaj co ciekawsze wyszukując lokal i hasło "opinie".

Gość gość
Dziękuję za informację.

Gość Marinta
Jeśli szukacie dobrego dj'a na wesele, to polecam sprawdzić Dj Daro z Rybnika - http://djdaro.pl/ . Działa na terenie Śląska i organizuje naprawdę dobre imprezy. Zobaczcie sami, być może taka oferta też wam się przyda.

Gość kinialosk
Ja jestem z Rudy Śląskiej ale niestety w tej sali nic nie organizowałam wiec nie mogę się wypowiedzieć. Za to gdybyście szukali DJ to tu jak najbardziej warto zadzwonić http://www.jurajskaagencjamuzyczna.pl/. możecie u nich liczyć na kompleksową oprawę muzyczną.

Gość gość
czemu akurat w R,Ś? piękny jest Biały Domek w Paniowach(Mikołów) albo Hotel Gorczowski w Chorzowie. Moi znajomi na Na Omegę akurat narzekali ale byłam na weselu w Barbórce w R.Ś jedzenie jest przepyszne

Gość gość
W pobliżu Rudy to tylko hotel calvados na Panewnikach!

Gość gość
My jesteśmy z mężem z Rudy Śląskiej ale nasze wesele organizowaliśmy w Paniówkach w Hotelu Biały Dom. Piękna okolica, wspaniała sala z przepysznym jedzeniem i wspaniałą obsługą :) Rewelacja!