Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca vhs

Czy jeszcze mozna kupic gdzies kasety VHS do magnetowidu?

Polecane posty

Gość szukajaca vhs

Szukam w necie i nic. Sa tylko uzywane z nagranymi filmami a mi potrzebna nowa i czysta. Prosze o jakies namiary pliiiiissss

Gość gość
Ja ci mogę sprzedać, mam 5 sztuk nówek zafoliowanych, BASF 180. Cena 30 zł/sztuka

Gość gość
Na Allegro są.

Gość gość
Znam firmę, która zawsze miała taki burdel w magazynie, że niektóre towary odnajdowali dopiero po kilku latach. Jestem pewny, że mają nadal na stanie kasety VHS, w normalnych cenach (5...10zł). Jeszcze kilka lat temu mieli spory wybór kaset magnetofonowych z metalówkami włącznie.

Gość gość
Zobacz też, czy MEDIA-MARKT nie m tych kaset nadal w ofercie.

Gość gość
gość wczoraj Znam firmę, która zawsze miała taki burdel w magazynie, że niektóre towary odnajdowali dopiero po kilku latach.Jestem pewny, że mają nadal na stanie kasety VHS, w normalnych cenach (5...10zł).Jeszcze kilka lat temu mieli spory wybór kaset magnetofonowych z metalówkami włącznie. x a gdzie ta firma?

Gość gość

Ja zdecydowałem się na przegranie swoich kaset VHS na DVD. Zgłosiłem się do firmy cezarszczecin.pl, która świadczy usługi z tym związane. Jeżeli mieszkacie w Szczecinie chcecie przegrać kasety VHS to polecam wam się z nimi skontaktować.