Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest mna zainteresowany ?:)

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie poznałam się z chłopakiem przez internet. Początkowo fajnie nam się pisało, więc postanowiliśmy się spotkać (on zainicjował spotkanie) Przyjechał po mnie i poszliśmy do knajpy, posiedzieliśmy, Ogólnie bardzo fajnie spędziliśmy czas ze sobą. Bardzo fajnie nam się rozmawiało :) przynajmniej ja miałam takie odczucie ;-) Na koniec randki mnie odwiózł, daliśmy sobie pocałunek w policzek i powiedział ze do zaś jak wysiadałam-powiedziałam mu że się zgadamy :) Jak już byłam w domu napisałm do niego że miło było mi go było poznac, dziękuję za spotkanie i mam nadzięję, że sie jeszcze spotkamy a on napisał, że , również dziękuje za spotkanie i ze myśli że się jeszcze zobaczymy :) więc juz minoł tydzień a on się ani nie zapytał jak i co u mnie ;( Nie wiem czy mam czekać czy proponować spotkanie teraz moja kolej ? Przyznam się szczerze że to była moja najlepsza randka w moim życiu :)

Gość gość
Jak po tygodniu nie ma odzewu to raczej nie miej złudzeń.

Gość gość
Dokładnie. Jeśli przez tydzień się nie odezwał, to sobie daruj.

Gość gość
Pewnie liczyl na numerek i takich szuka na raz i nara

Gość gość
jutro już będzie tydzień. Chce jeszcze dodać ze na randce proponował mi że pójdzie ze mną na wesele brata. I że jest dla mnie zawsze otwarty. Ciężko skorzystać z takiej otwartości kiedy ktoś kogo zlewa.

Gość gość
Nie wiem po co gadają takie rzeczy faceci kiedy pożniej dawają do zrozumienia że (sorry ale nie jesteś dla mnie ważna )

Gość Facet_w_tramwaju
Może jest nieśmiały? Może zaczął wątpić? Zadzwoń i zapytaj co u niego. Jeśli będzie cię zlewał to wyczujesz to i też sobie go odpuścisz. A jeśli go odblokujesz i nabierze pewności to będziesz się cieszyła jeszcze wieloma wspaniałymi randkami :)

Gość gość
W życiu. Ty nie dzwoń, jak byś mu wpadła rzeczywiście w oko to on już by się odezwał i zapraszał na kolejne spotkanie.

Gość gość
pisałam do niego: "jak tam po weekandzie " zyjesz ? a on odpisał o sobie a o mnie się już nie zapytał potem jak kontynuowałam rozmowe i zaprzestało ze ma gosci

Gość gość
to juz wiecej nie pisz bo nic z tego nie bedzie

Gość gość
Nie każdy lata za babą jak głupi. To jest facet ceniący się i kobieta też ma się starać. Choć dla różnych księżniczek to straszna obraza, hehe.

Gość gość
Ja byłem nie dawno na randce, dziewczyna, mi się aż tak nie spodobała, ale postanowiłem poznać sie bliżej na luzie, tak Jej zaproponowałem, przyjela propozycję i wiecie co mam pewną blokadę po mojej nie doszłej dziewczynie powiedziałem Jej o tym by nie tracić czasu wrazie gdyby nie chciała porozmawiać, teraz jestesmy po kilku spotkaniach i zaczyna mi odpowiadac