Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie ma zachowanie Rozenek w Azja Express do bycia niby lady z kultura???

Polecane posty

Gość gość

Kiedys jak leciala ta "Perfekcyjna.."to myslalam ze ta kobieta serio cos soba prezentuje, np.klase. Moja kolezanka sie na to lapala, kupowala jej poradniki. Jak bycie lady ma sie do powiekszenia buforow do rozmiarow arbuzow? Poza tym jak to sie ma do jej prostactwa w programie Azja Express? Teraz widze ze prostacka to byla zawsze, po prostu umie udawac. Jest tez opcja ze zepsula se przy Radziu. Czasem tak jest, ze laska psuje sie przy facecie nie do poznania. A Waszym zdaniem?

Gość gość
Nie wiem, nie ogladam jej ale czasem wejde na kundelka i jak widzę te morde 50 łatki robiaca infantylne miny jak nastolatka to śmiać mi się chce, i te wary wydete i poliki nadmuchane, żal. Myślę że ona zawsze była taka głupia. Teraz pokazuje prawdziwe ja.

Gość gość
Myślę iż ty autorko bardzo zazdrością Gosi urody i figury i Radzia.Ona jest perfekcyjna kobieta pod każdym względem.

Gość gość
Pani Małgosia ma nie więcej niż 30 lat więc nie wiem trzeba być chyba ślepym aby pisać że ma 50

Gość gość
lol a ty myślałaś że w programie tv który ma przynosić zyski jej i stacji w której występuje będzie sieę zachowywała tak jak się zachowuje na co dzień :D przecież ona tam gra wg z góry ustalonego scenariusza :D tak działa każdy program szczególnie w komercyjnych stacjach jak tvn i Polsat a wy tak się dajecie na to nabierać, pelikany :D

Gość gość
A wg was ona w perfekcyjnej pani domu się nie zachowywała prostacko?? Polecam obejrzeć pierwowzór ten koszmarnej produkcji, angielski How clean is your house, odcinki sa na youtube... Tam to dopiero maja zapuszczone domy, to raz, dwa- obie panie które prowadza program sa ciepłe, sympatyczne, daja b dobre porady, serial jest ciekawy, i ma się wrazenie ze one chcą pomóc ludziom a nie wpędzić ich w kompleksy. a u nas te domy to wyglądają tak, jak u połowy ludzi, sa jakies żenujące sceny ze kobieta płacze bo nie pozmywała , dla mnie to jakie koszmar i szook... Program do tego seksistwoski, i z nazwy, bo zakłada ze sprzątac i odpowiadać za dom ma kobieta, w angielskim odpowiedniku nie było nawet sladu czegos takiego... Po prostu bieda

Gość gość
gość dziś to o czym mówisz to nie był pierwowzór perfekcyjnej pani domu Perfekcyjna była robiona na licencji autorskiego programu, który stworzyła Anthea Turner czyli - The Perfect Housewife with Anthea Turner. Powiem ci że też całkiem przyjemna była Anthea nie to co Rozenkowa A tej psychofance która twierdzi, że Rozenkowa ma NIE WIĘCEJ niż 30 lat radzę udać się do psychiatry, takie fatalne zauroczenia się leczy! i zgadzam się z tym, że rozenkowej daleko do damy. Te miny na ściankach, te monstrualnie zoperowane piersi, wargi i plastikowa twarz - z damą nie mają nic wspólnego no i te jej wrzaski w azja express... tragedia :o