Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po drugiej stronie

Byłem po drugiej stronie i powiem Wam że

Polecane posty

Gość gość
system rządzą masoni i iluminaci

Gość gość
dlatego wejdzie na wyższy poziom i leczcie się sami

Gość po drugiej stronie
gość dziś Brawo, taką wartościową osobe jak Ty warto poznać i mieć jako przyjaciela. Każdy jest tu po to aby przerobić jakąś lekcje życia, i wyciągnąć z tej nauki wnioski przez doświadczenie. Jedni mają coś łatwego, a inni nie, np. trudno nauczyć się zwycieżyć zazdrości, chciwości, rządze, lub wyjść z jakiegoś nałogu, ale wierzcie mi, każdy po to tu jest i sam dojdzie do tego jaka jest jego lekcja życia przez własne doświadczenie życiowe. Unikajcie ludzi którzy stoczą was na dno, oni są po to aby was rozproszyć, skusić, jak wąż w raju, a wasze zadanie to się nie dać. Raj był kiedyś na ziemi, zniszczyli go ludzie, ale wszystko zostanie naprawione wkrótce.

Gość gość
gość dziś dlatego wejdzie na wyższy poziom i leczcie się sami Zgłoś Każde ciało ma wszystko aby wyleczyć się samo, jest genetycznie zaprogramowane aby być samowystarczalne, to cywilizacja produkuje choroby i "leki" które wyważają ciało z równowagi a wtedy ono choruje i umiera.

Gość gość
już jest dużo naprawione ,ważne czasy

Gość gość
a czy dowiedziałeś się czegoś o Chrystusie? czy to jedna osoba ? czy świadomość Chrystusowa? czy ukrzyżowanie jest prawdziwe ? i odkupienie?

Gość gość
czy to opiekun ludzi? albo wielki duch który czuwa?

Gość gość
jeśli masz niejasnośc to nie mów

Gość gość
gość dziś a czy dowiedziałeś się czegoś o Chrystusie? czy to jedna osoba ? czy świadomość Chrystusowa? czy ukrzyżowanie jest prawdziwe ? i odkupienie? Zgłoś Nie ma żadnego chrystusa, to bajka wymyślona przez religie, a religia to ściema i przekręt od kołyski.

Gość gość
pytanie było po drugiej stronie" nie do gości

Gość gość
"Nie ma żadnego Chrystusa," x Jest ;)

Gość gość
tylko jego odpowiedz wezmę pod uwagę,co do tego by skreślić wszystko co w danej religii to nie mogę się przychylić,to nie takie proste ,mnie interesuje prawda a jest prawda są manipulacje sa przekłamania,całej biblii absolutnie nie skreślę np. apokalipsa zawiera prawdziwą informacje o znaku bestii 666 na czole ręcę bez znaku bestii nie kupisz i nie sprzedasz ,a dotyczy to czipa zaprojektowanego do płatności ,i do większego zniewolenia,znak masonów,czyli bestii,i mam to potwierdzone ,więc nie uznaje że wszystko jest kłamstwem ,wiem że istnieje świadomośc Chrystusowa z innych żrodeł niż katolicyzm czy chrześcijaństwo

Gość gość
Autorze ale życie mamy oczywiście jedno?

Gość gość
Brzmi sensownie, ale nie wierzę, że Bóg potępia ksièży i kogoś tylko z tytułu przynależności do grupy zawodowej :o

Gość gość
Możesz mi uzyczyc numeru do dilera?

Gość gość
Zero wyjaśnienia, czy według istoty wyższej którą slyszał Autor chodzenie do kościoła jest złe?

Gość gość
Widocznie ta siła nie słyszała o objawieniach św. Faustyny i o tym, że każdy dostąpić Miłosierdzia Bożego, musi tylko chcieć odwrócić się od uczynionego zła i uznać Boga.

Gość gość
Up

Gość gość
Przeczytałam wszystkie odpowiedzi , i nie wiem jak mam żyć i co mam robić ? bo jestem chora psychicznie to znaczy ,że jestem potępiona? Czy Bóg miłosierny wezwie mnie do swojego Królestwa Bożego ,do Raju? ja bardzo bym chciała po śmierci żyć w Raju .

Gość gość
up

Gość gość
A gdzie mialaś napisane że jak jesteś chora psychicznie to jesteś potępiona?

Gość gość
Poza tym do Raju trafiajà muzułmanie według ich wiary. Nie dość, że chora psychicznie, nie czytająca po polsku ze zrozumieniem to jeszcxe muzułmanka?

Gość gość
Te temat to fake. Ludzie, do kościoła chodzić, modlić się a nie prowa kafeterianych nieudaczników czytać.

Gość gość
nikt nie jest potępiony ,każdy tylko doświadcza i się uczy ,jesteś kochana nawet jeśli mieszkasz na wyspie i nie ma tam kościoła