Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem psychiczny?

Polecane posty

Gość gość

Nagrałem nie wiem czy przypadkiem czy jak na kamere telefonu jak kobieta w której byłem zakochany przechodzi obok z lekkiej odległości, to uchwycilo jak spojrzala na mnie i się odwrocila. Nie mam juz z tą kobietą kontaktu i ogladam to nagranie nadal. Ona o niczym nie wie.

a ja się gapię na zdjęcia kolesia sprzed jakichś k***a 15 laty, który ze mną trochę flirtował, chociaż nie powinien, na kafe byście powiedzieli, że to pedofil, ale potem się ożenił z inną, w ogóle wyprowadził i nie wiem co się z nim dzieje, te zdjęcia nawet nie są mi dane, tylko ściągnięte z neta. nie robię tak codziennie od 15 lat, ale jak czasem się natknę na nie to się na niego gapię. koleś umnie raczej nie pamięta, ma ze 40 lat, niedługo zacznie zapominać czym się różni facet od baby, ale podobało mi się, że byłam taka niedostępna no to teraz mam. poza kontaktami w necie to był jedyny kontakt... nawet nie półcielesny z mężczyzną w moim życiu. pociesza Cię to?czujesz się mniej psychiczny?

Gość gość
1:49 Tak

no widzisz. a ja to zrobiłam dla Ciebie, z konta upokorzyłam się i odsłoniłam przed kafe, żebyś się lepiej poczuł, mam dobry uczynek. może pójdę do tygrysiego nieba.

Gość gość
Wcale nie czuje się lepiej :)

Gość Turkuć
A ja co jakiś czas czytam bloga takiej jednej dziewczyny z którą kontakt straciłem jakieś 9 lat temu. Jak załatwię parę ważnych spraw to może do niej napiszę żeby się dowiedzieć jak układa sobie życie.

Gość gość
Jak to myją?

Gość gość
Po 9 latach to dobry jesteś, mi po niecałych dwóch głupio

Gość do rozmowy
brokeninside87 dziś chce z tobą porozmawiać, jak się z tobą skontaktować poza tym forum?

Gość do rozmowy
why? chce tylko porozmawiać w czasie realnym

Gość do rozmowy
brokeninside87 dziś no bo niesmutas.gif przepraszam. Więc tul mnie i pieść... Aniołów to pieśń. Zgłoś Dlaczego mnie odrzucasz jako osobe? Myśle że byłabyś fajna kumpela do pogadania, a Ty nie i tyle, jaka podstawa takiej postawy?

Gość gość
Tęsknisz za nią? A może ty nadal ją kochasz... ?

Gość gość
Nie jesteś psychiczny, jesteś stęskniony.

Gość gość sylwia
Nienormalni jestescie.

Gość gość
Haha nagrałeś "przypadkiem", tak? :D :D :D :D :D a spojrzała się na ciebie i od razu odwróciła jakby ją piorun przeszedł? Bo jak tak to wtedy albo a)też coś do ciebie czuje i chciała udawać że cię nie widziała albo b)zauważyła że na nią lecisz ale ma cię za psychola i się przestraszyła :D.

Gość gość
Czy Ziemia jesy Plaska !?

Gość gość
nagrywanie ludzi bez ich zgody jest nielegalne

Gość gość sylwia
Jeszcze najlepiej powiedz ze na dworcu autobusowym na pasach rano przed robotą jak wysiadła z autobusu i powidziałes jej "czesc "a ona sie odwriciła zeby najnormalniej w swiecie odpowiedzueć to tak!masz racje jesteś psychiczny.!

Gość gość
Tak, już jesteś. Żal mi Ciebie. W niezłe bagno wlazłeś.

Gość gość
21:50 dokładnie jeśli laska nie jest osobą publiczną lub nie wykonuje zawodu policjantki itp. nie masz prawa jej nagrywać. A tak w ogóle to wrzuć to nagranie na youtube i podaj tutaj link :D :D :D :D :D.

Gość gość
Jeśli to prawda to żyjecie przeszłością i ciężko będzie wam coś zmienić w życiu na lepsze. No ale może niektórzy lubią się tak umartwiać.

Gość gość sylwia
Jacy wy?Mnie w to nie mieszaj!!Ja z nim nuc nie mam wspolnego .

Gość gość
A Łukasz, Tomek, Rafał, i inni?

Gość gość sylwia
21 57 tak to już jest że policja mysli że wszystko im wolno a tu goowno prawda!!Wyzywanie rownież jest karalne.

Gość gość sylwia
O czym ty pieprzysz jaki Łukasz?? Nie znam!!i skoncz pierdolić o Tomaszu bo to jest chore.!Rafał jest pierwszy i ostatni!i zresztą to nie uległo zmianie!

Gość gość
21:45 Odwrocila się. Ale normalnie tak samo robila bardzo częsta patrzala i szybko się odwracala, z miny wygląda to na skrępowanie. Bo wiem jak to wygląda gdy kobieta ma w d***e kogoś.