Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wrazenie ze wszystkie tematy o jedynakach albo wielodzietnych zakładaja

Polecane posty

Gość gość

bezpłodne, sfrustrowane kobiety, które w ten dziwny sposób radza sobie z niemoznoscia posiadania dziecka. Specjalnie prowokuja do kłótni i awantur tych dzieciatych, zeby chociaz w ten sposob poczuc sie lepiej. Zauwazyłam, ze wbrew porozom na tym forum pełno jest tzw. staraczek albo 'bezdzietnych z wyboru' (taaaaa).

Gość gość
Mądry człowiek omija takie tematy jak z resztą większość szamba , które tu jest wylewane . To co tu piszą po prostu to bzdury Ja jestem mamą wielodzietną i moje kochane przyjaciółki z którymi jesteśmy od dziecka jedna nie ma w ogóle dzieci kolejna ma jedno i co ???? Nie mam to dla nas znaczenia :-)

Gość gość
Autorka uderzyła w samo sedno :) Masz rację. Zakompleksione frustratki mają nieudane życie i dlatego plują jadem. Jakby to miało jakieś znaczenie czy ktoś ma jedno dziecko, kilka czy nie ma wcale; czy rodził naturalnie czy przez cesarskie cięcie, czy karmi piersią czy butelką. NIE MA TO ŻADNEGO ZNACZENIA. Nikt nie jest w tym lepszy ani gorszy, każdy ma życie takie jakie sobie wybrał i jest z tym szczęśliwy lub nie. Osoba spełniona i zadowolona z życia nie ocenia innych, nie krytykuje, tylko akceptuje innych i ich wybory.