Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona faceta z którym byłam robi mi piekło jak się dowiedziała że się spotykalism

Polecane posty

Gość gość

za jej plecami...wysyła mi smsy że zrobi wszystko aby została zwolniona z pracy, że rozpowie to mojej rodzinie i że nie da mi żyć. Jestem załamana, dlaczego ona mi to robi? Mści się na mnie ale ja nic jej nie zrobiłam!

Gość gość
Ty chyba z szympansem na rozumy pozamienialas sie.Chociaz nie,obrazilabym szympansa.

Gość gość
skoro spotykanie sie z jej mężem to nic to czego się boisz, nawet jak to rozmowie to przecież nikt się nie przejmie bo to nic.

Gość gość
Sama jesteś sobie winna. Naważyłaś piwa to musisz je wypić :)

Gość gość
Jeżeli nie jest twoja przełożona to nie ma jak Cie zwolnić, poprostu bądź ostrożna i sprawiaj dobre wrażenie przed szefem a w razie co powiedz mu ze ta desperatka groziła Ci zniszczeniem Ci życia itp. Gdzie pracujesz? Co do rozpowiadania rodzinie to zacznij jako pierwsza opowiadać jak to jej maz cie podrywał a ta zboczona sobie teraz wyobraża huj wie co i plotkuje o tobie.

Gość gość
ciesz się ze zyjesz bo ja bym cie chyba udusiła

Gość gość
jesteś poprostu bezczelna, zrobiłaś komuś krzywdę i nazywasz to NIC

Gość gość
Dziewczyny to jest prowo :) nie pytajcie skąd wiem, ale na 99% to prowo :) juz ja wiem dlaczego. A do autorki: marne prowo, poza tym oprócz tego że udusilabym ciebie, najpierw udusilabym jego. Straszny z ciebie ciemno gród skoro uważasz ze tylko tobie by się zaszło