Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozka Diana

WROZE NA FORUM

Polecane posty

Gość gość
No moja wrozba wogole nie trafna,zupelnie na odwrot

Gość gość
Ja już nie wierze we wróżby bo ile wróżek pytam tak każda mówi co innego, wróżką w dzisiejszych czasach może zostać każdy.

Gość gość
Miałam uzupełnić dane do pytania o mój związek, edyta 21.08.1993 mateusz 28.07.1995

Gość gość
13:37 A która to twoja?

Edyta: w tej relacji widac rozstania i powroty. Nie bedzie to dla Was latwy rok. Natomiast w kartach widac, ze bedziecie razem, nawet jesli w najblizszym czasie dojdzie do rozstania

Gość gość
Bardzo dziękuję wróżko, pozdrawiam. Edyta

Renata: karty wskazaly, ze maz wroci do Polski, bedzie chcial pracowac w Polsce. Natomiast nie moge dac gwarancji, ze zostanie tu na stale. Na chwile obecna uwazam, ze jeszcze w tym roku wroci.

Gość Ajkas
Wróżko proszę o odpowiedz? Co z moja miłością i studiami? 07.08.1997

Gość Ayas
Wróżko proszę tez o informacje o moim zwiazku 07.08.1997 23.11.1992

Gość gość
Dziękuję Diano,za odpowiedz :-) Monika 21.08.87. A dokładnie jakie Ma wątpliwości.. :-) To ze niechce zawieść najbliższych- to już,wiemy.. Jak Mu się układa w Zwiazku swoim?

Karty mowia, ze bedziesz trwac w tym zwiazku. Poza tym widze powoli planowanie wspolnej przyszlosci. Widac tez dziecko. Nie wiem pczy planowane czy tez "wpadka". Dziecko byc moze jeszcze w tym roku...

Gość gość
Czy tu siedzą same dzieci?! I to nie jest pytanie do wróźki zębuszki, tylko do was, po ile macie lat, że zawierzacie komuś obcemu kto samozwańczo nazwał sie wróżką i dyktuje wam przyszłość. Jprdl co za dziecinada, jeszcze kapslami sobie rzucajcie do wody wypowiadając życzenia.

Gość gość
Joanna 29.12 1974 Mam pytanie odnosnie pracy. Jakis czas siedze na postojowym,nie wiem czy mam nadal liczyc ze wroce do pracy czy szukac czegos innego. Prosze o odpowiedz ,to bardzo dla mnie wazne poniewaz bardzo lubilam pracowac i zzylam sie z ludzmi

Gość zirytowana66
Czy tu siedzą same dzieci?! I to nie jest pytanie do wróźki zębuszki, tylko do was, po ile macie lat, że zawierzacie komuś obcemu kto samozwańczo nazwał sie wróżką i dyktuje wam przyszłość. Jprdl co za dziecinada, jeszcze kapslami sobie rzucajcie do wody wypowiadając życzenia. A za kogo Ty sie uwazasz by osadzac ludzi? Kazdy ma prawo wierzyc w to, co chce. Az tak Cie to boli, ze tu wchodzisz i obrazasz nas ?

Gość gość
Wróżko, czy odpowiedz, która dałaś Mi o godz:14.35 to do Mnie? Monika.

Joanna: Karty wskazaly, ze ktos caly czas bedzie dawal Ci nadzieje na powrot, ale prawda jest taka, ze nie widac bys podjela tam stala prace. Liczac na powrot zyjesz zludna nadzieja ktora nic nie da. Zdecydowanie powinnas szukac czegos innego.

Monika, przeciez Ci odpowiedzialam: Uklada Mu sie poprawnie. Bez szalu. Oglada sie za innymi kobietami bo w Jego zwiazku przewaza rutyna. Co nie oznacza, ze bedziecie miec romans. Powtorze ostatni raz, ze nie bedziecie miec romansu, nie bedziecie w zwiazku. Jesli Twoje zycie tak bardzo Ci nie odpowiada zmien je.

Gość gość
Monika: Ogląda się za innymi Kobietami, a jest we Mnie zauroczony..Wydaje Mi się, że jest chwiejny w Życiu.. Kiedyś padła Karta: Król Pucharów..Mi we Wrozbie.. Czy On Mnie może Kocha skrycie? 21.08.87.

Gość gość
Dziękuję Paniza odpowiedz :-) Dręczy Mnie to, bo kiedyś przewidzials Pani Romans.. I się tylko zastanawiałam.. A czy ja będę niedługo w drugiej ciąży z Mężem? :-) Monika.

Milosc to za duze slowo. Gdyby kochal Cie skrycie Moniko na pewno w jakis sposob by to okazal, albo zrobil cos, co odmieniloby Wasze zycie. A On nie zrobil i nie zrobi nic. On Cie lubi, pożąda. Czasem pomysli sobie ,ze miloby bylo odbyc z Toba stosunek fizyczny. Taki namietny, wyuzdany. Ale to tylko myli, marzenia.

Moniko czasem mam wrazenie, ze Twoje sprawy sercowe to za duzo jak na moje karty. Pozwol ze juz nie bede angazowac sie w Twoje zycie z moimi kartami.

Gość Aysk
Wróżko, przewidziałas dziecko w tym roku. A czy on mnie kocha? 07.08.1997

Z Jego uczuciami jest roznie. Nie uwazam go za osobe stala w uczuciach. Moim zdaniem Cie nie kocha. Ale to nie oznacza, ze nie bedziecie trwac w tym zwiazku.

Gość gość
Dobrze Diano:-) Rozumiem. Odcinam Cie id Moich sercowych spraw :-(.. Ale dalej mam takie przeczucie,że nieprzejdzie obok Mnie obojętnie.. Mąż chciałby drugie dziecko.. Czy pojawi się Ono na świecie? Czy dać sobie trochę odpocząć od tych myśli? Monika.

Gość Aysk
To po co mamy trwać w zwiazku jak Mnie nie kocha. Tym bardziej mieć dziecko...

Gość gość
Wróżko, a Czy mój brat w koncu sie oświadczy dziewczynie? 07.08.1997

Zapytaj o to sama siebie.. nawet jesli sie rozstaniecie, nie bedziesz mogla bez Niego zyc. Widac powroty, a skoro tak pokazaly karty, tak Ci przekazuje. Ja za Twoje wybory nie jestem odpowiedzialna.

Gość gość
Dzień dobry czy moge prosić o wróżbe dla mnie chcialabym wiedzieć jak rozwinie się nasz zwiazek, czy on myśli o mnie poważnie Monika 12031998. Bartek 01091992