Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozka Diana

WROZE NA FORUM

Polecane posty

Gość Pęd Sosny
Wrozka Diana dziś My nie jesteśmy razem, nigdy nie byliśmy. Wydaje mi się, że się przyjaźnimy (tak, jednak chyba można), lecz nie jestem do końca pewny jej intencji.

Gość gość
Tu Monika :-) Wiem Diano,że Wrozylas.. Bardzo Mi wtedy pomogłas, ale dziś weszłam i pomyślałam,że zapytam Cie o to znów.. Mamy w sumie Marzec - i właśnie tak myślałam: Czy On będzie dążył do czegoś? Czyli niema szans,że dasz odpowiedz Mi na,to pytanie :-( 21.08.87

Gość gość
Wrozko Diano, co z moim zdrowiem ? :) Marek 13-02-1965 Pozdrawiam

Gość Pęd Sosny
Wrozka Diana dziś Przecież pytałem. Rozmawialiśmy o tym nie raz, nie dwa, lecz jakoś przestałem ufać jej słowom. Są chwile, że dziwnie się zachowuje i choć trzyma dystans, to jednak... samiec wie. :classic_cool: Zatem? :) Rozłóż te cholerne karty, kobieto. :classic_cool:

Gość gość
Czy zostane ojcem w tym roku Michal 820706

Gość gość
I ile dzieci bede mial razem michal i plci

Gość Pęd Sosny
Wrozka Diana dziś Nie ufam jej słowom, w których pada moje imię, w intencje zaczynam wątpić ostatnio; bywam głupi. Jej - samej w sobie - jako osobie, ufam. :) Pożyczyłem jej w poniedziałek moje niezrównoważone, potrafiące zabić dziecko, a to o czymś świadczy. :P

Ped Sosny: watpienie w intencje kogos bliskiego jest jeszcze gorsze. Nie wiem nad czym sie tu zastanawiac

Gość gość
Czy uda mi sie znaleźć pracę renata 09081977

Gość gość
Ewa 04.08.1984 czy mężczyzna z którym teraz rozmawiam przez telefon (nie mieszkamy razem) ma wobec mnie poważne plany i czy mnie naprawdę kocha, skoro tak czesto to deklaruje.

Gość Pęd Sosny
Wrozka Diana dziś Nie zrozumiemy się. ;) Nieważne. :)

Ewo: Absolutnie nie, ten mezczyzna nie ma wobec Ciebie powaznych planow. Na pewno jest z inna kobieta. Ty jestes dla Niego odskocznia od zycia codziennego. Karta Glupiec mowi ze to nie jest mezczyzna dla Ciebie, i na pewno nie powinnas sie angazowac uczuciowo w ta relacje. Na pewno nie jestes jedyna kobieta w Jego zyciu. Nie pwinnas Mu ufac, bo On wykorzystuje tylko Twoja naiwnosc.

Gość gość
Andrzej 02091962 czy czeka mnie pogorszenie warunków pracy?

Gość Pęd Sosny
Wrozka Diana dziś Nastroszyłaś się głupim żarem i syczysz, jadem plujesz żmijo; wróżyć nie chcesz, karty leżą chłodne... :classic_cool: Taka prawda. :classic_cool:

Andrzej: Taka obawa bedzie przez caly czas obecna, ale Ciebie zmiany na gorsze nie dotkna. Karty nie wskazaly bys odczul jakis dyskomfort z powodu zmian jakie zajda w firmie.

Gość gość
Renata 09081977 dziękuję za podpowiedź,a czy mogę prosić jeszcze o wróżbe finansowa czy sie poprawi i małżeństwo czy sie ułoży wszystko ogolnie

Ped Sosny: nie nastroszylam sie, tylko nie bede rozkladac kart osobom, ktore sobie ze mnie zartuja. Przeciez nie mam obowiazku by dac odpowiedz na Twoje pytanie. Nie sycze a juz na pewno nie jestem zmiją. Pozdrawiam.

Gość Pęd Sosny
Wrozka Diana dziś Przecież tylko raz zażartowałem skarpetką, niespecjalnie wierząc wróżkom. Kolejne pytania były już ciekawością podyktowane, zupełnie szczere.

Gość gość
Ewa 04.08.1984 Czy moja sytuacja zawodowa i finansowa się pogorszy? Czy w ogóle wyjdę za mąż?

Renata: Poprawy w sferze finansowej nie widac. Co za tym idzie, nie widac wiekszego przyplywu gotowki, oraz zycia w innych, lepszych warunkach. Wida natomiast osiagniecie stabilizacji. Sytuacja finansowa powinna sie na tyle wyprostowac, ze nie bedzie ona stanowila dla Ciebie problemu. Wszystko sie zacznie w drugiej polowie 2017 roku. Co do Twojego zwiazku karty radza bys skupila sie na mezu, byscie oboj***ardziej zadbali o bliskosc, lepsze relacje. Ogolnie nic zlego nie powinno Was spotkac. Najwazniejsze byscie sobie ufali i nie dopuszczali do siebie osob trzecich