Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda praca mnie nie zadowala

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat, skończone liceum , matura jest zrobiona ale na studia sie nie wybieram bo nie mam chęci , z natury jestem leniem i bym studia olała.. Aktualnie pracuje znów na magazynie, jest to nudna monotonna prac. Naklejam etykiety na produkty, pakuje do kartonów , nosze ciężkie kartony. Praca stojaca , 8 godzin.. Wczesniej tez pracowałam na magazynie, na taśmie , praca na akord, wytrzymałam pól roku . Tez mnie nudzila bardzo .. Pracowałam tez tydzień na kasie w Tesco ale tez nudna praca bo mi sie zwyczajnie nie chciało i tez tysiąc kodów do zapamiętania,klienci nie zadowoleni. To nie jest tak ze odrazu sie zniechęcam , mam duże ambicje i chęci przed praca a potem ide do tej pracy i to wszystko spada i mi sie odechciewa. Nie wiem za jaka prace sie wziac w zyciu.. Ludzie co ja mam robic, wszystko mnie zniechęca :(

Gość gość
Po prostu wybralas najbardziej chooyowe prace, nie ogarniam czemu 90% ludzi ma wmowione, ze istnieja tylko supermarkety i magazyny. Przeciez to sa najciezsze, najbardziej gowniane prace, jeszcze tylko w MaCDonaldzie jest chooyowsza. Przestancie pchac sie tylko do trzech miejsc na krzyz i bedziecie mieli problem z glowy, sa tysiace lepszych zawodow. W tych co wymienilem kazdy musi robic za 3 osoby.

Gość gość
Mam zamiar wziac sie za prace biurowa. Pójść na staż z urzędu , przekwalfilowac sie

Gość Pomocnadłoń
A myślałaś może o pracy przez internet ?Moja koleżanka tak pracuje i jest bardzo zadowolona!Ofert szuka sobie na stronie pracuj-online com!Może ty też spróbuj ;)