Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży!

Polecane posty

Gość gość

Mam męża, mam 39 lat i jestem w ciąży... z 24 letnim kochankiem!!! Nie odpisuję i nie dzwonię do niego od 4 dni, bo nie wiem co mam mu powiedzieć i co mam właściwie teraz zrobi, jak mu to powiedzieć. Używam plastrów, nie wiem jak to możliwe!!! Zakochałam się w nim, ale to miał być tylko romans.

Gość gość
No jak to jak? Współżyłaś to i jest ciąża! A przy plastrach też ciąża możliwa: "Jeśli stosowała Pani plastry zgodnie z zaleceniami producenta, zmieniała je Pani we właściwym terminie i nie było kłopotów z przyleganiem plastra (nie fałdował się, nie odklejał) oraz nie zażywała Pani leków mogących obniżyć skuteczność antykoncepcji hormonalnej (niektóre antybiotyki, leki przeciwgrzybicze, przeciwpadaczkowe, przeciwgruźlicze, wyciąg z dziurawca), to prawdopodobieństwo ciąży w Pani przypadku jest mniejsze niż 1% (około 0,2%)."

Gość gość
No cóż tak się kończą zdrady... sama jesteś sobie winna, chciałaś skoku na bok to masz.

Gość gość
Zmieniałam plastry zawsze w terminach i w różnych miejscach je przyklejałam... Zawsze przylegały -pilnowałam tego! Czy możliwe, aby to jego młody wiek i lepsza jakość spermy sprawiły, że nawet plastry nie pomogły? Ja nie wiem, co ma teraz zrobić! Mam dwójkę dzieci z męzem.!

Czy możliwe, aby to jego młody wiek i lepsza jakość spermy sprawiły, że nawet plastry nie pomogły? x hahahaha, pytanie, ktore juz dzis zadalem - jak tam twoje pryszcze onanisto?

Gość gość
Sypiam z nim od ponad roku, może to głupie ale zawsze kończył w środku i nic się nie działo. Mam też swoje lata, myślałam, że już mi to nie grozi, no i plus plastry, jak to możliwe????!!!!

Gość gość
A skąd pewność że to kochanka? Plastry blokują owulację -skoro zaszłaś to nie ma znaczenia że kochanek jest młody. Z jakiegoś powodu plaster nie zadziałał i owulacja wystąpiła. co masz zrobić? Trzeba było myślec wcześniej.

Gość gość
Z mężem spałam ostatnio w styczniu. Mam pewność, że to dziecko kochanka. Oczywiście, że mam za swoje, nie będę żałować romansu, ale teraz mam/mamy inny "problem" To dziecko, jak nigdy nie usunę ciąży.!

Gość gość
No to powiedz mężowi i idź do kochanka!

Gość gość
Nie ona jedna mam romans, takie rzeczy się zdarzają wielu Kobietą! Kto wiem, czy którejś z Was kiedyś to nie spotka. Musisz coś wymyślić!

Gość gość
Czy możliwe, aby to jego młody wiek i lepsza jakość spermy sprawiły, że nawet plastry nie pomogły x heh te sława świadczą że mamy do czynia z prowokacją

Gość gość
Mam nadzieję, że to nie Ty... Bo wszystko się zgadza, ale ja nie kończę w Tobie!